Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Utrecht , klik hierPlaatsnaamUtrecht

StraatZonnebaan 9

Postcode3542 EA

Omschrijving Zoekt u een mooi, representatief kantoorgebouw met zakelijke uitstraling, perfect bereikbaar in het midden van Nederland? Synderella U-Building in Lage Weide, Utrecht, kijkt uit op de A2 en is vanuit het hele land fantastisch te bereiken. Op deze toonaangevende locatie worden uw bezoekers door een bemande receptie gastvrij ontvangen. Building heeft u een aantal gerenommeerde buren, zoals Buckaroo, Danone, K├╝hne Nagel en Pepsico.

Wij bieden u veel voorzieningen, waar u naar wens gebruik van kunt maken. Zo is er een groot bedrijfsrestaurant waar dagelijks 200 mensen eten. U kunt hier prima lunchen met uw zakenrelaties, met mooi weer op het fijne buitenterras. Heeft u een productpresentatie, een seminar, vergadering of ander evenement? Een groot diner of BBQ regelen wij voor u. Verder is er een aangename fitnessruimte voor de nodige beweging.


Prijs Aanbod huur
Prijs op aanvraag

Aanbod vergaderen
Op deze locatie bevindt zich een vergadercentrum bestaande uit 4 vergaderzalen. U kunt vergaderen met 4 tot 25 personen. Deze zalen zijn  voorzien van faciliteiten, zoals een beamer en flip-over. De ruimtes zijn te reserveren vanaf 25,- euro per uur.


Oppervlakte Verschillende kantoorruimte vanaf 3 werkplekken tot een gehele verdieping van 400m2.

Servicekosten

Beschikbaarheid

Inrichting

Parkeren


Bijzonderheden
Gastvrije, professionele receptie, meerdere full-service vergaderzalen, bedrijfsrestaurant met terras, fitnessruimte, glasvezel internet, gratis wifi, parkeren op het eigen parkeerterrein, huismeester aanwezig,lift,rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig

Extra info Synderella U-Building bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide aan de Zonnebaan 9-21, 3542 EA, Utrecht. Dit ligt naast de A2 (Maastricht – Amsterdam). U-Building is via de Zuilense Ring zeer goed bereikbaar met de auto. Ook de verbinding met het OV is prima. Vanaf station Utrecht Centraal stopt onder andere bus 28 richting Maarssen station bijna voor de deur. Vanaf halte Savannahweg is het 5 minuten lopen.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • ubuilding4.jpg
  • ubuilding2.jpg
  • ubuildingomslag.jpg
  • Ubuilding1.jpg
  • ubuilding3.jpg

Informatie aanvraag

Sending...