Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Best, klik hierPlaatsnaamBest

StraatDe Waal 18

Postcode5684 PH

Omschrijving Zoekt u professionele kantoorruimte in de omgeving van Eindhoven? Synderella Best biedt serviced offices met een professionele, maar gezellige uitstraling. In dit representatieve, kleinschalige kantoorgebouw voelt u zich meteen welkom.

In de pantry is een koelkast en koffiemachine voor gezamenlijk gebruik aanwezig. De algemene ruimte biedt mogelijkheden voor ontmoetingen met collega-ondernemers. Er is een gratis vergaderruimte waar u gebruik kunt maken van een beamer voor presentaties. De goede prijs-kwaliteitverhouding in dit prettige kantoorpand is ideaal voor kleine ondernemers en start-ups.


Prijs Full-service kantoren vanaf 2 werkplekken, vanaf 375,- per maand


Oppervlakte

Servicekosten

Beschikbaarheid

Inrichting

Parkeren ruime parkeergelegenheid


Bijzonderheden Flexibele voorwaarden, representatieve entree, kleinschalige kantoorruimte, meerdere lounge ruimtes met pantry, gratis vergaderruimte, gratis wifi, ruime parkeergelegenheid, 24/7 toegangruimte

Extra info Synderella Best ligt aan de andere kant van de ring in Eindhoven-Noord. Via de A58 en A2 is het kantoorpand goed bereikbaar.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • dewaal3.jpg
  • dewaal2.jpg
  • dewaalomslag.jpg
  • dewaal1.jpg

Informatie aanvraag

Sending...