• Tafel-Gare-Du-Nord-e1560420018385.jpg
  • Synderella-GareDuNord-kantoor-1280x960-e1560419995131.jpg
  • Synderella-GareDuNord-entree.jpg
  • eindhoven omslag.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Eindhoven, klik hierPlaatsnaamEindhoven

StraatUkkelstraat 2

Postcode5628 TE

Omschrijving Zoekt u professionele, moderne kantoorruimte in Eindhoven? Synderella Gare du Nord biedt serviced offices in een leuk, gerenoveerd, industrieel pand. De mooie folies aan de wand herinneren aan dit arbeidzame verleden van onder andere glasblazers. De moderne uitstraling in dit kantorenpand is uitnodigend en professioneel.

In dit kleinschalige kantoorgebouw voelt u zich meteen welkom. U kunt een gestoffeerde ruimte huren, eventueel met meubilair. Neem uw laptop mee, inpluggen, koffie zetten en klaar. In de pantry is een koelkast voor gezamenlijk gebruik. De algemene ruimte biedt mogelijkheden voor ontmoetingen met collega-ondernemers of informele besprekingen. De goede prijs-kwaliteitverhouding in dit prettige kantoorpand is ideaal voor kleine ondernemers en start-ups.


Prijs Prijs op aanvraag


Oppervlakte Full-service kantoren vanaf 2 werkplekken tot 400m2.

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Kleinschalige gemeubileerde kantoorruimte

Parkeren Gratis parkeren


Bijzonderheden Flexibele voorwaarden, open entree, meerdere lounge ruimtes met pantry, gratis parkeren, gratis wifi, 24/7 toegang, lift, rolstoeltoegankelijk, invalidentoilet aanwezig

Extra info Synderella Gare du Nord gelegen aan de Ukkelstraat 2K 5628 TE Eindhoven. Via de Kennedylaan direct verbonden met de ring in Eindhoven-Noord en de A2. Busverbindingen in de omgeving richting NS-station Eindhoven Centraal.

Alternatieve kantoorruimte

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers