Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Rotterdam, klik hierPlaatsnaamRotterdam

StraatNieuwe Binnenweg 75

Postcode3014 GE

Omschrijving Dit historische kantoorgebouw "De Held" aan de Nieuwe Binnenweg 75 in Rotterdam zijn op de verdieping diverse kantoorruimtes beschikbaar. Het gebouw stamt uit 1929 en biedt representatieve kantoor- ruimten met een uitstekende indeelbaarheid Het zijn 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. Bijzonder is de hoogwaardige afwerking aan de buiten- en binnenzijde. Veel originele details zijn bespaard gebleven zoals een bijzonder trappenhuis en hoofdentree. De ruimten zijn extra hoog, wat afwijkt van de standaard kantoren. Het gebouw is door haar omvang uniek op deze locatie. De ruimte op de verdiepingen is nader in te delen op wensen van de huurder en is volledig splitsbaar in zelfstandige ruimten. Huur is mogelijk vanaf een halve etage.


Prijs Nader te bepalen op basis van de wensen van potentiële huurders.


Oppervlakte Totaal ca. 1005 m² en ruimtes beschikbaar van 25 m²

Servicekosten Nader te bepalen

Beschikbaarheid In overleg

Inrichting In huidige staat. Het gebouw is voorzien van een centrale entree me het originele trappenhuis waar een lift aan wordt toegevoegd. De verdiepingen zijn afgesloten verhuurbare eenheden waarbij de sanitaire voorzieningen en pantryvoorziening op maat worden aangepast. Alle ruimten zijn voorzien van te openen ramen, plafond, en verlichting. Het geheel is redelijk vrij in te delen, afwerking ntb.

Parkeren Betaald in de omgeving


Bijzonderheden Dit mooie gebouw ligt in het hart van het bruisende Rotterdam, goed bereikbaar met het de auto via verschillende doorgaande wegen en het openbaar vervoer op loopafstand.

Extra info De Held is de naam van de bouwers van dit pand uit 1928/1929, die in eerste instantie een sport, rijwiel- en moterzaak runden en later dealer werden van oa. Chevrolet, Pontiac, Oakland en Buick.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
  Nieuwbouw kantoor-/bedrijfspand in de wijk Prinsenlanden tegenover het Kralingse Bos. Afwerking in overleg met de verhuurder. meer weten?
  Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
 • Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
  Kantoorruimte huren met een perfect panorama kan aan de Hoogvlietsekerkweg in Rotterdam-Hoogvliet. De kleinste kantoorunit is ca. 200 m². meer weten?
  Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
 • Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
  Gerenoveerde kantoorruimte in het levendige hart van Rotterdam te huur tegen scherpe prijzen te huur. meer weten?
  Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
 • Rotterdam Vareseweg 61
  Unitverhuur op locatie in Rotterdam Spaanse Polder. meer weten?
  Rotterdam Vareseweg 61
 • Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
  Mooie kantoorruimte in recent gerenoveerd kantoorgebouw in Rotterdam-Zuid te huur op flexibele basis vanaf ca. 21 m² per kantoor. meer weten?
  Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
 • Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in multifunctioneel business center nabij het Erasmuspark. meer weten?
  Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
 • Rotterdam Weena 290
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in full service multifunctioneel business center naast Rotterdam Centraal Station. meer weten?
  Rotterdam Weena 290
 • Nieuwe-Binnenweg-75-07.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-01.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-02.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-06.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-03.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-04.jpg
 • Nieuwe-Binnenweg-75-05.jpg

Informatie aanvraag

Sending...