Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Waalre, klik hierPlaatsnaamWaalre

Straatvan Dijklaan 15T

Postcode5581 WG

Omschrijving Op de hoek van dit kleine bedrijven-/kantorencomplex is een bedrijfsunit omgebouwd tot een sfeervolle kantoorruimte, verdeeld over 2 bouwlagen, totaal 210 m², met een hoog afwerkingniveau en veel lichtinval. Op de begane grond zijn 2 kantoorkamers met glazen wanden, een grote ruimte geschikt als spreekkamer of kantoortuin met een open haard en een complete pantry. Op de 1ste etage is één grote ruimte en een beveiligde, gekoelde serverruimte (Cat10G) met groot patchrek. Naast airco’s en verwarmingsunits zijn er kiep-/kantelramen zodat de temperatuur maximaal in te regelen is. De minimale huurtermijn is een jaar. Het pand leent zich uitstekend om te splitsen in 2 zelfstandige units van ca. 105 m² met gezamenlijk gebruik van pantry en sanitair.


Prijs € 85,- m²/jr, excl. servicekosten en excl. btw.


Oppervlakte Totaal 210 m²

Servicekosten € 30,- m²/jr, excl. btw

Beschikbaarheid Vanaf 1 januari 2016

Inrichting In huidige staat, zeer verzorgd met bekabeling via het plafond, mooi afgewerkte (glazen) wanden, complete pantry, serverruimte, patchrek.

Parkeren 3 plaatsen naast het gebouw en langs de openbare weg.


Bijzonderheden Gelegen aan de doorgaande weg naar Valkenswaard (Belgie) en Veldhoven, aan afrit 32 van de N2/A2, zeer goede aansluiting met de A67 en A58. Eindhoven op ca. 10 autominuten, de bus stopt op ca. 3 loopminuten afstand.

Extra info Een uitstekende locatie voor ondernemers, die zich graag binnen bereik van grote namen willen vestigen, zoals ASML, Simac, de High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • Waalre Primulalaan 42-46
    Kantoorkamers te huur op de eerste etage van een modern kantoorgebouw aan de Primulalaan 42-46 in Waalre op zeer flexibele basis, slechts 2 minuten rijden vanaf de A2/A67, afrit 33. Ook als u grote ruimtes zoekt zijn hier veel mogelijkheden. meer weten?
    Waalre Primulalaan 42-46
  • Van-Dijklaan-15T-01.JPG
  • Van-Dijklaan-15T-02.jpg

Informatie aanvraag

Sending...