Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Veldhoven, klik hierPlaatsnaamVeldhoven

StraatHeuvel 46

Postcode5502AJ

Omschrijving Zelfstandige kantoor te huur aan Heuvel 46 te Veldhoven met zicht op een klein dorpsplein met kiosk. Via een glazendeur komt u in een grote kamer van ca. 50 m² met daarachter een kleine spreekkamer, pantry en sanitair. De ruimte is zeer geschikt voor bedrijven met een loketfunctie door het grote (etalage-) raam.


Prijs € 850,- per maand, incl. servicekosten, excl. btw


Oppervlakte Ca. 80 m²

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid In overleg op korte termijn

Inrichting De ruimte wordt in de huidige (gebruikte) staat opgeleverd en kan in overleg met de eigenaar naar eigen inzicht ingericht worden. Met kabelgoten en vloerbedekking.

Parkeren Achter het pand of in blauwe zone rondom het plein


Bijzonderheden Gelegen in de dorpskern Zeelst met een goede aansluiting op het dorp Veldhoven en via de Heerbaan met de N2/A2.

Extra info Interessant, zelfstandig kantoor met groot etalageraam.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Veldhoven De Run 4312
  Gerenoveerde kantoor- en bedrijfsruimte te huur vanaf ca. 25 m² aan De Run 4312 in Veldhoven. Het pand heeft een goede zichtlocatie door de ligging in de oksel van de A67 en A2, op slechts 5 minuten rijden van afrit 32 van de N2 en ideaal gelegen tov Eindhoven. meer weten?
  Veldhoven De Run 4312
 • Veldhoven Heuvel 44c
  Recent gerenoveerde kantoorunits te huur in de oude dorpskern Zeelst, Heuvel 44c Veldhoven. meer weten?
  Veldhoven Heuvel 44c
 • Heuvelstraat-46-01.jpg
 • Heuvelstraat-46-02.jpg

Informatie aanvraag

Sending...