Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Leiden, klik hierPlaatsnaamLeiden

StraatHaarlemmerweg 74

Postcode2316 AG

Omschrijving Ruime en fraaie kantoor- en/of praktijkruimte te huur, gelegen op de eerste verdieping van een bedrijfsgebouw. De ruimte wordt compleet met diverse voorzieningen opgeleverd en is voor meerdere doeleinden geschikt.


Prijs € 1.100,- per maand, excl. servicekosten en excl. btw


Oppervlakte 135 m²

Servicekosten Nader te bepalen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting In huidige staat met afgewerkte wanden, te openen ramen,elektra,pantry (nader aan te sluiten), verlichtingarmaturen,dubbele toiletgroep, CV installatie.

Parkeren Gratis op eigen terrein voor het gebouw.


Bijzonderheden Met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de A4(Amsterdam - Rotterdam) en de N11 (Leiden - Utrecht). Ook zijn er verscillende bushaltes op loopafstand.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Leiden Kort Rapenburg 10a
  Op de eerste en tweede etage in dit kantoorpand op een unieke locatie is ca. 81 m² per etage, kantoorruimte te huur. meer weten?
  Leiden Kort Rapenburg 10a
 • Leiden Lammermarkt 57
  In dit historische kerkgebouw uit 1644 aan de Lammermarkt huurt u schitterd afgewerkte, luxe kantoorunits. De locatie geeft uw bedrijf een unieke uitstraling. meer weten?
  Leiden Lammermarkt 57
 • Leiden Rooseveltstraat 12
  Sfeervolle kantoorruimte in gebouw "Media Poort" in Leiden, te gebruiken als kantoorruimte maar ook als showroom. meer weten?
  Leiden Rooseveltstraat 12
 • Leiden Willem de Zwijgerlaan 2
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in het hoogste gebouw van Leiden, de Eschertoren. meer weten?
  Leiden Willem de Zwijgerlaan 2
 • Haarlemmerweg-74-01.JPG
 • Haarlemmerweg-74-02.JPG

Informatie aanvraag

Sending...