Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Leiden, klik hierPlaatsnaamLeiden

StraatRooseveltstraat 12

Postcode2321 BM

Omschrijving In gebouw "Media Poort" in Leiden is een zeer representatieve en ruime multifunctionele ruimte te huur. De kantoorruimtes liggen op de begane grond en wordt opgeleverd met een hoog opleveringsniveau en kan eventueel ook in delen worden gehuurd. Via de fraaie entree en een tourniquetdeur komt u in het atrium dat toegang geeft tot de de beschikbare kantoorvleugel. Hier zijn meerdere indelingen mogelijk. De totale oppervlakte van de linkervleugel bedraagt ca. 625 m² waarbij deelhuur van een gedeelte van de ruimte bespreekbaar is. Aan de rechterzijde is een seperate dubbele kantoorruimte van ca. 58 m².


Prijs Vanaf 150 m²: € 95,- m²/jaar, excl. btw


Oppervlakte 683 m²

Servicekosten Ca. € 35,- m²/jr, excl. btw

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting In huidige staat met afgewerkte vloeren, elektra (aansluitingspunten), ventilatie, systeemplafonds met verlichtingarmaturen, fraaie centrale entree met atrium, toilet(ten, pantry, airco-installatie, CV installatie,

Parkeren Verschillende, betaalde, mogelijkheden


Bijzonderheden Uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via de A4 (Amsterdam - Rotterdam) en de N11 (Leiden - Utrecht). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook goed met een bushalte aan de Rooseveltstraat.

Extra info Ook geschikt voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld assemblage-, showroom- en of opslagruimte.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Leiden Haarlemmerweg 74
  Ruime, veelzijdig te gebruiken kantoor-/bedrijfsruimte aan de Haarlemmerweg 74 in Leiden. meer weten?
  Leiden Haarlemmerweg 74
 • Leiden Kort Rapenburg 10a
  Op de eerste en tweede etage in dit kantoorpand op een unieke locatie is ca. 81 m² per etage, kantoorruimte te huur. meer weten?
  Leiden Kort Rapenburg 10a
 • Leiden Lammermarkt 57
  In dit historische kerkgebouw uit 1644 aan de Lammermarkt huurt u schitterd afgewerkte, luxe kantoorunits. De locatie geeft uw bedrijf een unieke uitstraling. meer weten?
  Leiden Lammermarkt 57
 • Leiden Willem de Zwijgerlaan 2
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in het hoogste gebouw van Leiden, de Eschertoren. meer weten?
  Leiden Willem de Zwijgerlaan 2
 • Rooseveltstraat-12-01.jpg
 • Rooseveltstraat-12-02.JPG

Informatie aanvraag

Sending...