Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Veenendaal, klik hierPlaatsnaamVeenendaal

StraatWageningselaan 2

Postcode3903 LA

Omschrijving In bedrijfsverzamelgebouw 'Het Ambacht' huur je unieke kantoorruimte. Het bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd in een monumentaal pand, je bedrijf krijgt een bijzondere uitstraling met de representatieve entree met namenbord. Als huurder kun je gebruik maken van de spreek- en presentatiekamer. Of je nu een enkele kamer huurt voor 1 of 2 personen, meerdere kamers voor een team of zelfs een hele gang voor jouw bedrijf, 'Het Ambacht' biedt een bruisende en creatieve omgeving.


Prijs Unit 13 m² nvo € 155,- per maand, excl. btw (achterzijde van het pand)
Unit 25 m² nvo € 349,- per maand, excl. btw (voorzijde van het pand)


Oppervlakte Units vanaf 13 m² nvo tot hele etages

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Met vloerbedekking, systeemplafonds, kabelgoten, schoonmaak algemene ruimten, internetaansluiting en meubilair (tegen meerprijs).

Parkeren Gratis op het terrein rondom het gebouw


Bijzonderheden Het Ambacht is goed bereikbaar door de aansluiting met de N233 en de A12. Treinstation en bushalte zijn op loopafstand.

Extra info Het bedrijventerrein herbergt een diversiteit aan disciplines; van kantoren tot de (maak) industrie, maar ook een woonboulevard is hier te vinden.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • Wageningselaan-2-01.jpg
  • Wageningselaan-2-06.jpg
  • Wageningselaan-2-05.jpg
  • Wageningselaan-2-04.jpg
  • Wageningselaan-2-02.jpg
  • Wageningselaan-2-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...