Officetime Center details

Voor meer aanbod in Baarn, klik hierPlaatsnaamBaarn

StraatBaarnsche Dijk 4d

Postcode3741 LR

Omschrijving In dit kantoorgebouw is een kleurrijk business center gevestigd met zeer flexibele mogelijkheden, kleinschalig en naar wens te huren zelfstandige kantoorunits vanaf ca. 20 m² of werkplekken. Dit moderne pand is zeer recent gerenoveerd en biedt verschillende kantoren met een kleurrijke uitstraling, direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd. Uniek zijn de vergaderzalen, waaronder een grote zaal voor 24 tot 40 personen, die voorzien zijn van beamers, schermen en comfortabel meubilair. Onze medewerkers staan klaar om te zorgen dat u en uw gasten optimaal aan de slag kunnen. In de lounge op de 1e verdieping kunt u even bijpraten, flexwerken of gewoon koffie drinken in een comfortabele fauteuil.


Prijs Zelfstandige unit vanaf € 400,- per maand, excl. extra diensten en btw
Flexplekken vanaf € 125,- per maand, excl. extra diensten en btw


Oppervlakte Units vanaf 20 m²

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op zeer korte termijn

Inrichting Gemeubileerd of alleen gestoffeerd met alle basisvoorzieningen en 24/7 toegankelijk.

Parkeren Gratis rondom het pand


Bijzonderheden Bijzonder goed bereikbaar door de ligging onderaan afrit 11 van de A1. Amsterdam en Utrecht zijn te bereiken binnen een goed half uur, Amersfoort en Hilversum binnen ca. 10 minuten en ook een uitstekende aanrijroute vanuit Apeldoorn en Zwolle. Kortom een ideale locatie als u veel op de weg zit of bezoek uit alle windstreken wilt ontvangen.

Extra info Op het terrein kunt u gratis parkeren, de bus stopt aan de overkant van de straat waar u in de kleine haven een gezellig restaurant vindt.

Alternatieve kantoorruimte

  • Baarn Amalialaan 126
    In modern kantoorgebouw en in een groene omgeving, huurt u al kleinschalige kantoorruimte van af 1 maand. meer weten?
    Baarn Amalialaan 126

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers