officetime-slider-01.jpg
officetime-slider-04.jpg
officetime-slider-02.jpg
officetime-slider-03.jpg
officetime-slider-05.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Amsterdam, klik hierPlaatsnaamAmsterdam

StraatHerengracht 221

Postcode1016 BG

Omschrijving Zit u met uw kantoor graag in het bruisende centrum van Amsterdam op de grachten, maar niet té sjiek? Synderella Centrum is een sprankelende parel tussen de klassieke kantoorruimtes. Een mooie combinatie van een moderne look&feel in een authentieke historische omgeving. Met jonge, kleinschalige bedrijven als software- en app-ontwikkelaars die houden van de reuring en die hun medewerkers graag alle voordelen van werken in het centrum willen bieden.

In Synderella Centrum huurt u modern afgewerkte full-service kantoren tegen flexibele voorwaarden. Met prachtig uitzicht op de gracht. Op iedere verdieping is een handige pantry voor koffie en het klaarmaken van een lunch. In de uitnodigende binnenstad zijn legio sfeervolle restaurantjes, koffiebarretjes en terrassen voor afspraken en lunchbijeenkomsten. Voor een rustige vergadering maakt u gebruik van de vergaderruimte van Synderella. Zonder extra kosten.

Aanbod huur
Verschillende kantoorruimte van 3 tot 10 werkplekken, beschikbaar vanaf 950,- per maand.


Prijs Aanbod huur
Verschillende kantoorruimte van 3 tot 10 werkplekken, beschikbaar vanaf 950,- per maand.


Oppervlakte Vanaf ca. 27 m²

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Per direct

Inrichting In huidige staat. Dat wil zeggen inclusief nieuwe laminaat vloerbedekking, systeemplafond met verlichting, scheidingswanden, bekabeling. Snel internet aanwezig. Internetaansluiting mogelijk voor € 35,- per maand/aansluiting, excl. btw

Parkeren Betaald aan de gracht en in diverse parkeergarages


Bijzonderheden
Gastvrije ontvangst in de huiskamer, Internet, 24-uurstoegang, vergaderruimte, meerdere lounge ruimtes met pantry, lift

Extra info Synderella Herengracht, Herengracht 221, 1016 BG, Amsterdam, bevindt zich op de hoek van de Herengracht en de Raadhuisstraat in Amsterdam centrum. Het kantoor is met de fiets en het OV heel goed bereikbaar. Tram 13 en 17 stoppen op een paar minuten loopafstand.

Het monumentale pand is in 3 fases gebouwd met een mooie klokgevel en had uiteraard de bestemming van een koopmanshuis. Eerste fase is van vóór 1619, de tweede ca. 1710 en de derde ca. 1770. Centraal gelegen en aan de Herengracht naast de Raadhuisstraat en de 9 straatjes.

Alternatieve kantoorruimte

 • Amsterdam Joop Geesinkweg 501
  Synderella Quarters ligt in het Amstel Business Park aan de Joop Geesinkweg 501-551, 1114 AB, Amsterdam. Het businesscenter ligt dicht bij afrit S111 van de ringweg A10. Heel goed te bereiken dus via de A1, A2 en A4. Het eigen parkeerterrein maakt vervoer per auto bijzonder gemakkelijk. Ook via het OV is er een uitstekende verbinding: het metrostation Spaklerweg en station Van der Madeweg liggen op loopafstand. meer weten?
  Amsterdam Joop Geesinkweg 501
 • herengracht2.jpg
 • herengracht5.jpg
 • herengracht4.jpg
 • herengracht3.jpg
 • herengracht1.jpg
 • herengrachtomslag.jpg

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers