• Schootsestraat-14-04.JPG
 • Schootsestraat-14-02.jpg
 • Schootsestraat-14-05.JPG
 • Schootsestraat-14-03.JPG
 • Schootsestraat-14-01.JPG
 • Schootsestraat-14-06.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Eindhoven, klik hierPlaatsnaamEindhoven

StraatSchootsestraat 14

Postcode5616 RD

Omschrijving In dit voormalige Philipspand aan de Schootsestraat 14, uit 1959, is een business center gevestigd met een heel eigen karakter. De ontwerpers hebben een unieke sfeer gegeven aan het pand maar met behoud van oude elementen. Er is voor een deel een open werkstructuur met flexibele werkplekken, maar u kunt ook kiezen voor zelfstandige, afsluitbare kantoren. U komt binnen in een grote hal met een koffiehoek en er zijn meerdere spreek-/vergaderkamers beschikbaar voor huurders. Voor u als ondernemer, bijzonder praktisch want alles is geregeld, uw laptop mee en werken. 


Prijs Unit voor 3 werkplekken ca. € 600,- all in, excl. btw.
Unit voor 4 werkplekken ca. € 800,- all in, excl. btw.


Oppervlakte Vanaf flexibele werkplekken tot kantoor van ca. 72 m² nvo.

Servicekosten Units "as it is": € 25,- m²/jaar, excl. btw

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Full service business center concept. 

Parkeren Betaald parkeren in garages in de directe omgeving


Bijzonderheden Station Beukenlaan ligt op loopafstand en er zijn verschillende bushaltes in de directe omgeving. Met de auto is het kantoorgebouw goed bereikbaar via de Beukenlaan en een afrit naar de N2/A2 slechts enkele minuten rijden.

Extra info Door de ligging aan de rand van Strijp S met veel jonge ondernemingen, een winkelgebied en diverse horeca gelegenheden, is het een goede werkomgeving met veel gelegenheid tot netwerken.

Alternatieve kantoorruimte

 • Eindhoven Luchthavenweg 55
  Op de representatieve en zeer herkenbare kantoorlocatie Eindhoven Airport, is kantoorgebouw Eindhoven Airport 1 gevestigd. Met een uniek uitzicht op de luchthaven, verdeeld over 4 bouwlagen. Er is in totaal ca. 1.172 m² te huur. Uw medehuurders op dit bedrijventerrein zijn vooral internationale bedrijven. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 55
 • Eindhoven Luchthavenweg 81
  In modern bedrijfsverzamelgebouw is, tegenover vliegveld Eindhoven, op flexibele en kleinschalige basis interessante kantoorruimte te huur. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 81
 • Eindhoven Torenallee 45
  Flexibele kantoorruimte huren op de bovenste verdieping in een voormalig fabriekspand op Strijp-S te Eindhoven, een prima kantoorconcept voor kleine ondernemers. Dezelfde kantoorruimtes met uitgebreidere mogelijkheden zijn te huur op de begane grond van Torenallee 20. meer weten?
  Eindhoven Torenallee 45
 • Eindhoven De Lismortel 31
  ‘Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Kleinschalige kantoorruimte en hoogwaardige laboratoriumruimte te huur in multifunctioneel business center in het hart van Eindhoven, nabij de Technische Universiteit. meer weten?
  Eindhoven De Lismortel 31
 • Eindhoven De Zaale 11
  Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Daarom is de business center met het thema Informatie Technologie gesitueerd in deze inspirerende omgeving. meer weten?
  Eindhoven De Zaale 11
 • Eindhoven High Tech Campus 10
  Op flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in dit business center, speciaal ontwikkeld als accelerator voor kleine en middelgrote bedrijven gericht op research en development. met de focus op Life Tech en New Energy. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 10
 • Eindhoven High Tech Campus 9
  Kantoorruimte/bedrijfsruimte/laboratoriumruimte huren in multifunctioneel business center. In dit bedrijfspand wordt vooral verhuurd aan technologische bedrijven die actief zijn in high tech R&D. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 9
 • Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in multifunctioneel business center, vooral geschikt voor startende ondernemingen met een klein budget meer weten?
  Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
 • Eindhoven Noord Brabantlaan 265
  Op flexibele basis kantoorruimte huren in multifunctioneel business center direct aan afrit 31 van de A2 meer weten?
  Eindhoven Noord Brabantlaan 265

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers