Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Zoetermeer, klik hierPlaatsnaamZoetermeer

StraatEngelandlaan 270-340

Postcode2711 DZ

Omschrijving In het markante kantoorgebouw 'Ypsilon' huurt u moderne kantoorruimte vanaf ca. 100 m2. Het kantoorpand heeft een representatieve entree voorzien van natuurstenen vloer en een natuurstenen trap naar de verdieping(en. Vanuit de centrale hal gaat men met de trap of met de lift naar een van de 5 etages. met aan weerszijde per bouwlaag 2 kantoorunits, welke eventueel te koppelen zijn tot 1 grote unit. In totaal ca. 1.600 m² en units vanaf ca. 140 m². Gelegen op een toplocatie en met een hoog opleveringsniveau.


Prijs € 115,- m²/jaar, excl. btw


Oppervlakte Vanaf ca. 140 m² vvo

Servicekosten € 22,- m²/jaar, excl. btw

Beschikbaarheid In overleg op korte termijn, afhankelijk van de inrichtingswensen.

Inrichting In huidige staat met centrale verwarming, systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen dubbele toiletgroep, pantry, isolerende en zonwerende beglazing, kabelgoten, scheidingswanden, mechanische ventilatie, brandpreventiemiddelen en liften.

Parkeren Betaald op terrein naast het gebouw en eerste 3 uur "Stadhuis".


Bijzonderheden Het kantoorpand is goed te bereiken met eigen vervoer via de Voorweg en de Afrikaweg is er een snelle aansluiting met de Rijksweg A12 (Den Haag - Utrecht). Op 4 minuten loopafstand is een halte voor de RandstadRail die iedere 5 minuten vertrekt en bent u in het centrum van Den Haag binnen 25 minuten. Ook zijn er verschillende bushaltes in de directe omgeving.

Extra info Het kantoorpand ligt in het centrum van Zoetermeer, aan de rand van het Stadshart met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. In de omgeving is een grote concentratie van kantoorruimte maar ook een groot winkelgebied en woningen.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte huren op mooie kantoorverdieping, op te splitsen in twee units in hartje Zoetermeer. meer weten?
  Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
 • Zoetermeer Edelgasstraat 57
  Op bedrijventerrein Lansinghage zijn, in een kantoorpand aan de Edelgassstraat 57, verschillende verzorgde kantoorruimtes te huur, zowel op unit- als op etageniveau. meer weten?
  Zoetermeer Edelgasstraat 57
 • Zoetermeer Groeneweg 2
  Verschillende kantoorunits en etages te huur in modern, representatief kantoorgebouw aan de rand van Zoetermeer, nabij het Station-Oost, 2 afritten van de A12 en winkelcentrum "Rokkeveen". meer weten?
  Zoetermeer Groeneweg 2
 • Zoetermeer-Promenade-303
  Praktische kantoorruimte op flexibele basis in kantoorgebouw, gelegen aan het levendige Stadhuisplein in Zoetermeer, met uitstekende aansluitingen met het openbaar vervoer onder het pand. meer weten?
  Zoetermeer-Promenade-303
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-5
  Kleine kantoorunits te huur in modern complex nabij het station van Zoetermeer. meer weten?
  Zoetermeer-Rontgenlaan-5
 • Engelandlaan-270-340-04.jpg.png
 • Engelandlaan-270-340-03.jpg.png
 • Engelandlaan-270-340-02.jpg.png
 • Engelandlaan-270-340-01.jpg.png

Informatie aanvraag

Sending...