Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Nijmegen, klik hierPlaatsnaamNijmegen

StraatKerkenbos 10-37

Postcode6546 BA

Omschrijving In dit een ruim opgezette business center, gelegen op een modern bedrijvenpark, huurt u kantoorruimte met extra diensten, zoals een inpandige restaurant, waar je vanuit de entree zo naar binnenloopt. Hier is bedrijvigheid, een prettige sfeer en bovendien lekkere koffie! De receptioniste ontvangt bezoekers, regelt alle praktische zaken en zorgt dat iedereen hier optimaal kan werken. Er is meubilair aanwezig, maar u kunt ook uw eigen meubels meenemen. Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, telefoonbeantwoordservice.


Prijs Zelfstandig kantoor vanaf € 190,- per maand, incl. internet en telefoon, excl. btw
Flexplekken vanaf € 125,- per maand, incl. internet en telefoon, excl. btw
Virtuele kantoorruimte op aanvraag.


Oppervlakte Vanaf 20 m²

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Per direct, in overleg.

Inrichting Zeer compleet, gemeubileerd of ongemeubileerd, met WiFi, glasvezel

Parkeren Gratis op eigen terrein


Bijzonderheden Een vergaderzaal of coachruimte, met koffie/thee/lunch, is per uur te boeken. Deze vergaderzalen huurt u via het 24/7 online boeking systeem, zodat u direct ziet of de gewenste vergaderzaal beschikbaar is.

Extra info In het restaurant wordt, naast koffie/thee, een lunchbuffet aangeboden en wordt op verzoek een bedrijfsborrel verzorgd. Regelmatig worden er netwerkbijeenkomsten georganiseerd, waarbij ook de huurders van harte welkom zijn.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Nijmegen Groesbeekseweg 246a
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Groesbeekseweg 246a
 • Nijmegen Kerkenbos 10-33
  Op bedrijventerrein Lindenholt aan het Kerkenbos 10-33 t/m 10-51 ligt een combinatie van kantoorpanden. Van eenvoudige kantoorruimte per kamer of etage tot full service kantoorunits en een (ook voor buitenstaanders) restaurant. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-33
 • Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
  Op een mooie locatie, in het centrum van Nijmegen met het station op loopafstand, in een bedrijfsverzamelgebouw met 3 bouwlagen en een souterrain, zijn kantoorunits te huur vanaf ca. 18 m² . meer weten?
  Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
 • Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
  Kantoorruimte, zowel per kamer per etage te huur in kantoorgebouw aan de Nijmeegse Poort, station en winkelcentrumDukenburg op loopafstand. meer weten?
  Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
 • Nijmegen Graafseweg 274
  Uniek kantoorgebouw in een voormalig klooster waar het licht door de gebrandschilderde glas in lood ramen valt. Met volop gratis parkeergelegen in lommerrijke omgeving rondom het gebouw. meer weten?
  Nijmegen Graafseweg 274
 • Nijmegen Jonkerbosplein 52
  Multifuntioneel business center met professionele uitstraling aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Jonkerbosplein 52
 • Nijmegen Korenpad 1
  Zeer eigentijds business center met flexibele kantoorruimte, zowel als vaste ruimte als in deeltijd. meer weten?
  Nijmegen Korenpad 1
 • Nijmegen Molenveldlaan 152
  Op zeer flexibele en kleinschalige kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in bijzonder gebouw, een voormalige kazerne, gebouwd in 1905. meer weten?
  Nijmegen Molenveldlaan 152
 • Kerkenbos-10-37-02.jpg
 • Kerkenbos-10-37-04.jpg
 • Kerkenbos-10-37-01.jpg
 • Kerkenbos-10-37-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...