Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Heerlen, klik hierPlaatsnaamHeerlen

StraatHuskesweg 37

Postcode6412 SB

Omschrijving In de voormalige Ondergrondse Mijnvakschool aan de Huskensweg 37 in Heerlen vindt u op zeer flexibele basis werkplekken. U kunt hier werken per dagdeel, incidenteel omdat u even rust nodig heeft om een project af te ronden of u huurt een ruimte voor een bedrijfspresentatie in een originele omgeving. Hij gebouw is nuingericht om onderdak te bieden aan groepen die een plek zoeken om met elkaar te werken. Dat kan gaan om kunsteducatie in een aantal ingerichte ateliers. Maar ook om ontmoetingsplekken voor verenigingen of bedrijven. Er kan vergaderd worden in groepen van diverse omvang. Tot aan 200 bezoekers voor het geven van een bedrijfspresentatie. Het pand heeft een receptie, die gemand is tijdens kantooruren en er is een bedrijfsrestaurant aanwezig.


Prijs Flexibele werkplekken per maand: € 170,-, excl. btw. 
Vaste werkplekken per maand: € 220,-, excl. btw.
Eenmalige werkplekken op uurbasis: € 5,-, excl. btw.
Grote vergaderzaal per uur: € 40,-, excl. btw. (met eigen koffie-/koelkast/watervoorzieningen)
Vergaderzaal per uur: € 30,-, excl. btw. (met whiteboard) - Presentatieruimte met interview wand per uur: € 20,-, excl. btw.


Oppervlakte Vanaf 1 werkplek

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid In overleg op korte termijn

Inrichting Volledig geoutilleerd of naar wens aan te passen.

Parkeren 50 plaatsen op eigen terrein naast en achter het gebouw


Bijzonderheden Uitstekend bereikbaar vanaf de N281 en uiteraard vanuit het centrum van Heerlen, de bus stopt op slechts enkele minuten loopafstand.

Extra info Heel bijzonder. In een klaslokaal is een muurschilderij van Gene Eggen aangetroffen. een schildering van bijzonder groot formaat (650 bij 170 cm) voorstellende het leven van de ondergrondse mijnwerker. Die muurschilderij wordt in de komende periode door de SRAL gerestaureerd. Een wel heel aparte lokaal.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • Huskesweg-37-06.jpg
  • Huskesweg-37-02.JPG
  • Huskesweg-37-04.jpg
  • Huskesweg-37-01.JPG
  • Huskesweg-37-03.JPG

Informatie aanvraag

Sending...