Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Naaldwijk, klik hierPlaatsnaamNaaldwijk

StraatTiendstraat 30

Postcode2671 SB

Omschrijving In hart van het bloemrijke Westland zijn een twee kantoorunits te huur in het fraaie kantorencomplex “De Poort van Naaldwijk”. Ca. 186 m2 op de 1e verdieping en ca. 149 m2 op de 2e verdieping. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd en kan naar eigen inzicht (in overleg met de verhuurder) naar wens worden ingedeeld.


Prijs € 125,- m²/jaar, excl. btw


Oppervlakte Totaal 335 m² en vanaf 149 m²

Servicekosten € 30,50 m²/jaar, excl. btw

Beschikbaarheid In overleg op korte termijn

Inrichting Lift, kabelgoten, centrale verwarming, systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen, eigen toiletgroep en pantry.

Parkeren Gratis op parkeerterrein naast het gebouw.


Bijzonderheden Door de ligging langs de hoofdontsluitingsweg Burg. Elzenweg (N213) in het verlengde van de A20 is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar per auto. Het gebouw ligt in de directe nabijheid van de Bloemenveiling Flora Holland en heeft ook een goede verbinding met de A-4 (Delft-Amsterdam).Daarnaast zijn er diverse busdiensten naar de omliggende grote steden.

Extra info Deze kantoorruimte is een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf op een absolute zichtlocatie. Ook Ernst & Young bevindt zich in hetzelfde kantorencomplex.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • Tiendweg-30-01.JPG
  • Tiendweg-30-03.JPG
  • Tiendweg-30-04.JPG
  • Tiendweg-30-02.JPG

Informatie aanvraag

Sending...