Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Amstelveen, klik hierPlaatsnaamAmstelveen

StraatGondel 1

Postcode1186 MJ

Omschrijving Kantoorruimte huren met een hoogserviceniveau en maximale flexibiliteit, kan in dit business center aan de Gondel 1 in Amstelveen. U kunt hier zowel flexplekken, deelkantoren, als zelfstandige ruimten, (gemeubileerd of ongemeubileerd) tegen een betaalbare prijs huren. Met een indrukwekkende entree, een parkeerplatform voor gasten, en een moderne ruime lounge met receptiebalie. Uw kantoor bevindt zich op de begane grond, net als de vergaderafdeling. Op de eerste etage is een een groot restaurant waar u de lunch kunt gebruiken.


Prijs Flexibele werkplek vanaf € 125,- per maand, excl. btw.
Zelfstandig kantoor vanaf € 550,- per maand, excl. btw.
Prijzen zijn richtprijzen en sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen.


Oppervlakte Vanaf ca. 20 m²

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Naar keuze gemeubileerd of ongemeubileerd, met internet en telefonie en een bemande receptie. 24/7 toegankelijk.

Parkeren Gratis parkeren rondom het gebouw, grote parkeergarage met betaalde plekken


Bijzonderheden Dit business center is perfect gelegen aan de Beneluxbaan in Amstelveen Zuid. Over de Beneluxbaan rijdt u in een paar minuten naar de aansluitingen met de A4, A9 en A10. Aan de achterzijde van het gebouw is een eigen sneltramhalte! Elke 10 minuten stopt hier sneltram 51 die u na slechts 4 haltes aflevert in het Stadshart, of een directe aansluiting geeft op de bus naar Schiphol.

Extra info Amstelveen is een groene moderne stad, op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Uitstekende en betaalbare kantoren met een hoog service niveau.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Amstelveen Startbaan 8
  Zeer eigentijds business center met flexibele kantoorruimte, zowel als vaste ruimte als in deeltijd meer weten?
  Amstelveen Startbaan 8
 • Gondel-01-01.jpg
 • Gondel-01-02.jpg
 • Gondel-01-03.jpg
 • Gondel-01-06.JPG
 • Gondel-01-05.JPG
 • Gondel-01-04.jpg
 • Gondel-01-07.JPG

Informatie aanvraag

Sending...