Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Zoetermeer, klik hierPlaatsnaamZoetermeer

StraatRontgenlaan 5a

Postcode2719DX

Omschrijving Twee kleine kantoorunits, ca. 26 m² en 35 m² bvo, te huur in zeer fraai kantorencomplex nabij het station van Zoetermeer. De kantoren liggen rond een groen plein, boven een parkeergarage. Zeer professionele uitstraling. De twee units liggen op de begane grond en zijn scherp geprijsd en te huur onder flexibele voorwaarden. Toiletten en een pantry te delen het de huidige huurder. Internet en meubilair aanwezig, dus direct te betrekken.


Prijs Unit A1, ca. 35 m² bvo: € 495,- per maand, excl. btw
Unit B1, ca. 26 m² bvo: € 370,- per maand, excl. btw
Internet- en telefoniegebruik: € 40,- per maand, excl. btw


Oppervlakte vanaf 26 m²

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Per direct tot uiterlijk 28 februari 2017

Inrichting De kantoorruimtes zijn op de begane grond, voorzien van vloerbedekking, verlichting en data-aansluitpunten en kunnen, met meubilair, op korte termijn worden gehuurd. Zeer professionele uitstraling.

Parkeren € 1.000,- per plaats/jaar, excl. btw, in de parkeergarage.


Bijzonderheden Nog geen 10 minuten lopen vanaf het station en uitstekend bereikbaar via de A12, afrit 7.

Extra info De kantoorunits zijn te huur voor een minimale huurtermijn van 3 kalendermaanden en een wederzijdse opzegtermijn van 3 kalendermaanden tot uiterlijk 28 februari 2017.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte huren op mooie kantoorverdieping, op te splitsen in twee units in hartje Zoetermeer. meer weten?
  Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
 • Zoetermeer Edelgasstraat 57
  Op bedrijventerrein Lansinghage zijn, in een kantoorpand aan de Edelgassstraat 57, verschillende verzorgde kantoorruimtes te huur, zowel op unit- als op etageniveau. meer weten?
  Zoetermeer Edelgasstraat 57
 • Zoetermeer Engelandlaan 270-340
  Mooie etages te huur in kantoorgebouw "Ypsilon" vanaf ca. 140 m² in het stadshart van Zoetermeer aan de Engelandlaan 270-340. meer weten?
  Zoetermeer Engelandlaan 270-340
 • Zoetermeer Groeneweg 2
  Verschillende kantoorunits en etages te huur in modern, representatief kantoorgebouw aan de rand van Zoetermeer, nabij het Station-Oost, 2 afritten van de A12 en winkelcentrum "Rokkeveen". meer weten?
  Zoetermeer Groeneweg 2
 • Zoetermeer-Promenade-303
  Praktische kantoorruimte op flexibele basis in kantoorgebouw, gelegen aan het levendige Stadhuisplein in Zoetermeer, met uitstekende aansluitingen met het openbaar vervoer onder het pand. meer weten?
  Zoetermeer-Promenade-303
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-1.jpg
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-3.jpg
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-4.jpg
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-2.jpg
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-5.jpg

Informatie aanvraag

Sending...