• Kampenring-45d-02.jpg
  • Kampenring-45d-01.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Gouda, klik hierPlaatsnaamGouda

StraatKampenring 45d

Postcode2803 PE

Omschrijving In het business centre Goudsepoort in Gouda kunnen kantoren voor een dag of langere periode worden gehuurd met een prachtig wijds uitzicht. Gouda is een gemeente in de Randstad die steeds meer mogelijkheden biedt. De stad Gouda heeft zakelijke initiatieven ontwikkeld waardoor veel ondernemers zich in Gouda hebben gevestigd, naast de grote bedrijven die er al zaten. Totaal oppervlak 1000m² en 105 flexibele werkplekken. U kunt hier ook een virtueel kantoor huren.


Prijs Prijzen zijn afhankelijk van het dientenpakket voor elke individuele ondernemer. Bij interesse wordt een prijsopgave op maat verstrekt.


Oppervlakte ca. 1.000 m²

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op zeer korte termijn

Inrichting 24/7 toegang,professioneel team special getraind voor onze klanten,flexibel hurn,pand is volledig voorzien van climate control,volledig uitgeruste keuken met Segafredo koffie, thee en soep,broodjes verkrijgbaar in de business lounge,glasvezel high speed internet, volledig ingerichte kantoren,vergaderruimtes,telefoon service,new style business lounge.

Parkeren Verschillende mogelijkheden direct voor de deur.


Bijzonderheden Ideaal business centerconcept voor ondernemers, die volledig ontzorgt willen worden, een dienstenpakket op hoog niveau wensen, maar ook graag op meerdere locaties in Nederland willen werken onder gelijke condities.

Extra info

Alternatieve kantoorruimte

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers