Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Wassenaar, klik hierPlaatsnaamWassenaar

StraatVan der Oudermeulenlaan 1

Postcode2243 CR

Omschrijving Representatieve kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur gelegen aan de Van der Oudermeulenlaan 1 te Wassenaar. Gelegen op de hoek aan de Rijksstraatweg zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende vrije indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 5 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riant kavel van bijna 5.000 m2. Er is ca. 252 m2 te huur, verdeeld over meerdere bouwlagen en het souterrain. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Den Haag en via de poort en een oprijlaan komt u op voldoende parkeerplaatsen aan de zijkant van het gebouw.


Prijs € 113,00 m²/jr. excl. btw, incl. vergoeding voor gebruik van parkeerplaatsen


Oppervlakte Ca. 250 m²

Servicekosten € 29,00 m²/jr, excl. btw, met jaarlijkse verrekening.

Beschikbaarheid In overleg op korte termijn voor minimaal 2 jaar

Inrichting De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl. systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen,te openen ramen, zonneschermen aan zonzijde (elektrische bedienbaar van binnen uit), gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie voorzien van topkoeling, kabelgoten, pantry, toiletten, vloerbedekking, scheidingswanden, intercominstallatie, brandslanghaspels

Parkeren Achter toegangspoort op eigen terrein naast het gebouw.


Bijzonderheden Het station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Makkelijk bereikbaar met de auto via de A44, Den Haag - Amsterdam/Schiphol.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

Informatie aanvraag

Sending...