• Erfstede-2-6-02-jpg.jpg
 • Erfstede-2-11.JPG
 • Erfstede-2-10.jpg
 • Erfstede-2-6-05.jpg.jpg
 • Erfstede-2-6-03.jpg.JPG
 • Erfstede-2-6-06.JPG
 • Erfstede-2-6-08.JPG
 • Erfstede-2-6-07.JPG
 • Erfstede-2-6-09.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Nieuwegein, klik hierPlaatsnaamNieuwegein

StraatErfstede 2-6

Postcode3431 KH

Omschrijving Kantoorruimte te huur in een goed onderhouden bedrijfsverzamelgebouw aan de Erfstede 2-6 in Nieuwegein op de eerste en 2de etage kantoorruimte op flexibele basis. U huurt naar wens compleet gemeubileerd of juist niet gemeubileerd en inclusief gebruik van vergader/ontvangstruimte, pantry’s, gratis wifi etc. Op de begane grond zijn verschillende winkels gevestigd. In de entreehal vindt u de naamsverwijzing van de in het pand gevestigde bedrijven, de postbussen en een intercominstallatie. U bereikt de kantoorunits via de hal, het ruime trappenhuis of lift.


Prijs Privé kantoor, turnkey en volledig ingericht: Instaphuurprijs € 199,- per maand voor een kantoor met 2 tot 3 werkplekken, excl.servicekosten en btw.
Kantoor voor 4 tot 6 werkplekken: vanaf € 335,- per maand excl. servicekosten en btw.


Oppervlakte Vanaf ca. 20 m² bvo

Servicekosten € 27,50 m²/jaar, excl. btw

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg met flexibele huurtermijn.

Inrichting Te huur met eigen bureau met bureaustoel, rolblok en kastruimte, vloerbedekking, gratis WIFI, airconditioning, luchtventilatiesysteem, buitenzonwering, intercominstallatie, compleet afgewerkte kabelgoten met RJ 45 aansluitingen, gratis gebruik van de ontvangst-vergaderruimte,- inclusief gebruik pantry en keukenapparatuur, mogelijkheid voor aansluiting vaste telefoon- en internetverbinding, postbus in entree hal (gedeeld), inschrijfmogelijkheid kvk op kantooradres.

Parkeren Betaald in de directe omgeving. Parkeervergunning (niet op kenteken)


Bijzonderheden Gelegen in het stadscentrum,pal naast het streekbusstation en tramhalte (sneldienst naar Utrecht centraal) vlakbij de snelwegen A2, A12 en A27 en knooppunt Oudenrijn. Utrecht is binnen 10 minuten te bereiken, evenals IJsselstein en Houten.

Extra info Het kantoorgebouw ligt in het centrum en is 24/7 toegankelijk.

Alternatieve kantoorruimte

 • Nieuwegein Coltbaan 1-19
  Kleinschalig kantoorruimtes huren voor ondernemers die denken in kansen en groei. Flexibel te huur en vergaderruimtes en koffiecorner aanwezig. leuke frisse uitstraling. Uitstekend gelegen in Nieuwegein op klein kantorenpark, bereikbaar via de A2, A27 en A12/centrum Utrecht. meer weten?
  Nieuwegein Coltbaan 1-19
 • Nieuwegein Nevelgaarde 40
  Op zeer flexibele en kleinschalige basis kantoorruimte huren in multifunctioneel business center in imposante kantoortoren met een zakelijke en luxe uitstraling, direct aan de A2. meer weten?
  Nieuwegein Nevelgaarde 40

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers