Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Driebergen, klik hierPlaatsnaamDriebergen

StraatHoofdstraat 248

Postcode3972 LK

Omschrijving Meerdere kantoorpanden met eigen uitstraling in bosrijke omgeving op oud landgoed.

Kleinschalige kantoorruimtes te huur tegen zeer flexibele voorwaarden. In zeer representatieve omgeving omringt door natuurschoon. Direct aan de doorgaande weg (N226) en goed bereikbaar vanaf de snelweg A12. De kantoorunits zijn gelegen op de begane grond en op de tweede verdieping en hebben uitzicht over het park. Gezamenlijke fraaie entree en gedeelde toiletten en pantry. De units zijn per kamer af te nemen tegen zeer flexibele voorwaarden. Zeer geschikt voor startende of jonge ondernemers die niet gebonden willen zijn aan een langdurig contract.


Prijs Units vanaf € 220,00 beschikbaar. kantoorunits van 23 m2 voor drie personen voor € 330,00 beschikbaar.


Oppervlakte Full-service kantoren vanaf 2 werkplekken

Servicekosten inclusief

Beschikbaarheid Per direct

Inrichting De ruimtes zijn gestoffeerd en liggen op de tweede verdieping. Er is een ruime entree hal en twee zelfstandige vleugels met kantoorunits. De diverse kantoorunits zijn flexibel af te nemen.  Het gebouw ligt in een groene setting in een parkachtige omgeving.

Parkeren Op eigen terrein voldoende plaatsen beschikbaar.


Bijzonderheden Fraaie kleinschalige units gelegen op landgoed Overhorst beschikbaar tegen zeer flexibele voorwaarden. Met name geschikt voor zelfstandigen uit de directe omgeving van Driebergen. Er is een netwerk van professionals actief.

Flexibele voorwaarden, representatieve entree, kleinschalige kantoorruimte, lounge ruimtes met pantry, gratis wifi, gratis parkeergelegenheid, 24/7 toegang

Extra info Leuke zelfstandige kantoorunits op Landgoed in Driebergen.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

slider_fillin-01.jpg
slider_fillin-02.jpg
slider_fillin-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...