Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Uithoorn, klik hierPlaatsnaamUithoorn

StraatMolenlaan 51

Postcode1422XN

Omschrijving Een business center dat zich onderscheid! Het betreft een zeer sfeervolle werkomgeving waar het u aan luxe en comfort niet zal ontbreken. Er worden duurzame kantoorruimtes, een functionele trainingsruimte en trendy vergaderruimtes in verschillende thema’s te huur aangeboden. Daarnaast profiteert u van facilitaire voorzieningen, waaronder een smaakvolle ontvangstruimte met een royale bar, hoge (eet)tafels en loungesetjes. Op de begane grond worden fraaie, duurzame en moderne kantoorruimtes en een functionele trainingsruimte te huur aangeboden (gestoffeerd & gemeubileerd of ongemeubileerd). De totale oppervlakte is 750 m² en de units variëren tussen de 15 m² en 135 m². Door het gebruik van glazen wanden en door het vele lichtinval krijgt u een heerlijk ruimtelijk gevoel en ontstaat er een prettige werkomgeving. Tevens worden op de eerste verdieping trendy vergaderruimtes in de thema’s bos, water, strand en resort (voor 4, 8 en 12 personen) en een royale, zeer fraaie presentatieruimte (voor 125 personen) aangeboden. Dit zijn uitermate geschikte ruimtes om u klanten en/of relaties op een professionele manier te ontvangen.


Prijs Afhankelijk van uw wensenpakket


Oppervlakte Totaal 750 m²

Servicekosten Bij huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Per direct, in overleg.

Inrichting Volledig geoutilleerde vergaderruimtes, ontvangstruimtes, loungeplaatsen en receptie. Keuken faciliteiten, kopieer- en print-faciliteiten.

Parkeren Voldoende mogelijkheden op eigen terrein.


Bijzonderheden Het business center is gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn. Aalsmeer met de Bloemenveiling en Schiphol liggen op steenworp afstand en de A4 en A9 zijn zeer snel bereikbaar.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • molenlaan-51-01.jpg
  • molenlaan-51-02.jpg
  • molenlaan-51-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...