Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Sint Oedenrode, klik hierPlaatsnaamSint Oedenrode

StraatBastion 1-5

Postcode5491AN

Omschrijving Flexibel kantoorruimte huren in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van Sint-Oedenrode. In dit representatieve gebouw zijn royale kamers beschikbaar. De afmetingen van de units variëren tussen de ca. 30m² vvo en ca. 47m² vvo. Het gebouw is in vleugels ingedeeld en per vleugel is er een zelfstandige entree met aparte spreekkamers, pantry en sanitair. Via de hoofdingang kunnen bezoekers ook gebruik maken van de centrale receptie en er is gelegenheid voor telefoon- en postservice. Voor een vaste telefoonlijn heeft het bedrijvencentrum vaste nummers, gesprekskosten worden achteraf doorberekend. Het Zakencentrum is een ideale plaats om uw zakenrelaties te ontvangen. Als ondernemer heeft uw huisvesting een professionele uitstraling. Door de diversiteit van medehuurders, de mogelijkheid om zakelijk advies in te winnen, maar ook zelf eventueel uw diensten beschikbaar te stellen. Tevens is het mogelijk om per dagdeel conferentieruimte/spreekkamer te huren.


Prijs Prijzen op aanvraag ivm optioneel dienstenpakket.


Oppervlakte Totaal ca. 100m²

Servicekosten Bij huurprijs inbegrepen.

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting Met vloerbedekking, scheidingswanden, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, data-aansluitingen. Het is mogelijk om server- en archiefruimte te huren.

Parkeren EUR 63,- per plaats/maand, excl. BTW of gratis in de directe omgeving.


Bijzonderheden Een prettige, zakelijke, groene omgeving, ca. 3 autominuten vanaf afslag 9 van de A50. Ideaal gelegen t.o.v. Eindhoven, Eindhoven Airport, 's Hertogenbosch, Nijmegen.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • bastion-1-5-02.JPG
  • bastion-1-5-03.JPG
  • bastion-1-5-01.JPG
  • bastion-1-5-04.JPG

Informatie aanvraag

Sending...