Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Rotterdam, klik hierPlaatsnaamRotterdam

StraatVareseweg 61

Postcode3047AT

Omschrijving Kleinschalig en flexibel kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in een goed onderhoud en sfeervol vrijstaand kantoorgebouw in Rotterdam-Spaansepolder. In totaal 450 m² , verdeeld over kantoorunits variërend van 20 tot 40 m² en 2 spreekkamers van beide ca. 15 m². Voor gezamenlijk gebruik is er een luxe keuken, een wachtruimte en aparte m/v sanitairruimten. De hoofdhuurder (hoofdactiviteit is consultancy en project management in petrochemische industrie en elektriciteitsbouw)heeft een deel in gebruik, een aantal kamers is verhuurd aan ondernemers in de administratieve/assurantiënsector, coaching&outplacement organisatie, branch organisatie zzp schilders.


Prijs Unit van ca. 20m²: € 550,- per maand, inclusief servicekosten, ruimtealarminstallatie en ADSL (LAN), exclusief BTW en meubilair. Spreekkamer bij permanent gebruik: € 250,- per maand, excl. btw


Oppervlakte Totaal 450 m², vanaf ca. 20 m²

Servicekosten Bij huurprijs inbegrepen.

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting Zeer compleet, direct operationeel en eventueel gemeubileerd. Koffie, thee wordt door huurders samen en in overleg verzorgd.

Parkeren € 250,- per plaats/jaar, excl. BTW


Bijzonderheden Uitstekend bereikbaar vanaf de A13, Viaduct Doenkade en openbaar vervoer op loopafstand. Zeer interessant door de aanwezigheid van meerdere huurders in diverse branches.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
  Nieuwbouw kantoor-/bedrijfspand in de wijk Prinsenlanden tegenover het Kralingse Bos. Afwerking in overleg met de verhuurder. meer weten?
  Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
 • Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
  Kantoorruimte huren met een perfect panorama kan aan de Hoogvlietsekerkweg in Rotterdam-Hoogvliet. De kleinste kantoorunit is ca. 200 m². meer weten?
  Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
 • Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
  Gerenoveerde kantoorruimte in het levendige hart van Rotterdam te huur tegen scherpe prijzen te huur. meer weten?
  Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
 • Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
  Mooie kantoorruimte in recent gerenoveerd kantoorgebouw in Rotterdam-Zuid te huur op flexibele basis vanaf ca. 21 m² per kantoor. meer weten?
  Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
 • Rotterdam-Nieuwe-Binnenweg-75
  Schitterende kantoor-en praktijkruimte te huur in uniek pand nog in de originele bouwstijl met veel hoogte en mooie ornamenten in centrum Rotterdam. meer weten?
  Rotterdam-Nieuwe-Binnenweg-75
 • Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in multifunctioneel business center nabij het Erasmuspark. meer weten?
  Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
 • Rotterdam Weena 290
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in full service multifunctioneel business center naast Rotterdam Centraal Station. meer weten?
  Rotterdam Weena 290
 • vareseweg-61-02.jpg
 • vareseweg-61-03.jpg
 • vareseweg-61-01.jpg

Informatie aanvraag

Sending...