Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Nieuw Vennep, klik hierPlaatsnaamNieuw Vennep

StraatPesetaweg 37

Postcode2153PJ

Omschrijving In markant gebouw, gelegen op bedrijvenpark Nieuw Vennep Zuid zijn verschillende kantoorruimte / bedrijfsruimten te huur. Door de bijzondere bouw is er veel lichtinval en een wijds uitzicht. Het gebouw is in 2003 opgeleverd en voldoet daardoor ruimschoots aan de eisen van deze tijd. Op diverse verdiepingen zijn ruimtes tussen de 137 en 178 m² netto beschikbaar. Op de begane grond is ca. 815 m² en op het entresol ca. 550 m² netto bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijventerrein is zeer actief, er is volop beveliging met camera's, glasvezelnetwerk en ligt in de Schiphol Douane Free Zone.


Prijs Kantoor: EUR 120,- m²/jr, excl. BTW. Bedrijfsruimte: EUR 25,- m²/jr, excl. BTW voor de entresol en EUR 50,- m²/jr, excl. BTW voor de ruimte op de begane grond.


Oppervlakte Vanaf 137 m²

Servicekosten EUR 25,- m²/jaar, excl. BTW

Beschikbaarheid

Inrichting De kantoorruimten hebben verlaagde systeemplafonds, energiezuinige verlichtingsarmaturen, mechanische ventilatie met topkoeling, verwarming met radiatoren, airco units, kabelgoten, personenlift, toiletten en pantry.

Parkeren EUR 450,- per plaats per jaar, excl. BTW.


Bijzonderheden De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een vrij hoogte van ca. 6 m en het entresol ca. 2,75, elektrische overheaddeuren, krachtstroom, glad afgewerkte monoliet vloer, verwarming en toiletruimte. Het gebouw is gelegen op bedrijvenpark ligt op een zichtlocatie langs de N207, enkele minuten vanaf de afslag van de A4 en 10 minuten rijden naar Schiphol. Het NS station ligt op loopafstand.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • pesetaweg-37-03.JPG
  • pesetaweg-37-04.JPG
  • pesetaweg-37-01.JPG
  • pesetaweg-37-02.JPG

Informatie aanvraag

Sending...