Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Leiden, klik hierPlaatsnaamLeiden

StraatWillem de Zwijgerlaan 2

Postcode2316GB

Omschrijving Er is onder andere kantoorruimte te huur, gelegen op de 12e verdieping van kantoorgebouw ‘Eschertoren‘. Voor de verhuur is momenteel circa 822m² vvo beschikbaar, in units vanaf circa 274m² vvo. De entree van het kantoorgebouw is een centrale hal, met bemande receptie. In de hal bevinden zich drie liften en een trappenhuis. In de directe omgeving van het object zijn onder andere de Groenoordhallen gevestigd. Naast de kantoorruimte is ook een multifunctionele ruimte naast de Groenoordhallen beschikbaar, bestaande uit ca. 545m² begane grond en 2 zalen op de eerste verdieping van ca. 365m², samen ca. 910m². Op dit moment is de bestemming zware horeca en kinderspeelparadijs. De hoogte in het midden is 7 meter. Aan de zijkanten 2.75 meter hoog. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.


Prijs EUR 160,00 per m²/jr, excl. BTW.


Oppervlakte Units vanaf 270m²

Servicekosten EUR 35,00 per m²/jr, excl. BTW.

Beschikbaarheid Per direct, in overleg.

Inrichting De ruimte wordt in huidige staat – leeg, schoon en ontruimd – opgeleverd, met onder andere de navolgende voorzieningen: systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen, pantry, toilet, cv-verwarming, kabelgoten, airconditioning, dubbele beglazing,

Parkeren € 750,- per plaats/jaar, excl. btw. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.


Bijzonderheden Eigen vervoer: Door de ligging van het object aan de Willem de Zwijgerlaan is de bereikbaarheid met de auto zeer goed. Deze weg is een van de hoofdwegen rondom het centrum van Leiden. Daarnaast zijn zowel de snelweg A44 (Wassenaar - knooppunt Burgerveen) als de snelweg A4 (‘s-Gravenhage - Amsterdam) relatief snel bereikbaar. De dichtstbijzijnde afslag van zowel de A4 als de A44 ligt op een afstand van circa 3 km. Openbaar vervoer: Vanaf Leiden Centraal is de bereikbaarheid uitstekend. Voor de deur stoppen buslijnen 39, 45, 48 en 249. Het Leiden Centraal ligt op 10 loopafstand.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Leiden Haarlemmerweg 74
  Ruime, veelzijdig te gebruiken kantoor-/bedrijfsruimte aan de Haarlemmerweg 74 in Leiden. meer weten?
  Leiden Haarlemmerweg 74
 • Leiden Kort Rapenburg 10a
  Op de eerste en tweede etage in dit kantoorpand op een unieke locatie is ca. 81 m² per etage, kantoorruimte te huur. meer weten?
  Leiden Kort Rapenburg 10a
 • Leiden Lammermarkt 57
  In dit historische kerkgebouw uit 1644 aan de Lammermarkt huurt u schitterd afgewerkte, luxe kantoorunits. De locatie geeft uw bedrijf een unieke uitstraling. meer weten?
  Leiden Lammermarkt 57
 • Leiden Rooseveltstraat 12
  Sfeervolle kantoorruimte in gebouw "Media Poort" in Leiden, te gebruiken als kantoorruimte maar ook als showroom. meer weten?
  Leiden Rooseveltstraat 12
 • willemdezwijgerlaan2-04.jpg
 • willemdezwijgerlaan2-01.jpg
 • willemdezwijgerlaan2-02.jpg
 • willemdezwijgerlaan2-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...