• Bodegraven-Tolnasingel-18-01.jpg
  • Bodegraven-Tolnasingel-1803.jpg
  • Bodegraven-Tolnasingel-1802.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Bodegraven, klik hierPlaatsnaamBodegraven

StraatTolnasingel 18

Postcode2411PV

Omschrijving In dit moderne en zelfstandige kantoor-/bedrijfsgebouw, gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "De Grote Wetering", is ca. 605 m² kantoorruimte, een hal van ca. 590 m² en ca. 150 m² entresol te huur. Verzorgde kantoorruimte, ook zeer geschikt voor startende ondernemers, die met een kleine, zelfstandige unit willen beginnen. Met (gezamenlijk) gebruik van een pantry en sanitair.


Prijs Kantoor € 115,00 m²/jaar, excl. btw, hal + entresol: € 70,00 per m²/jaar, excl. btw


Oppervlakte Totaal ca. 1.345 m²

Servicekosten Nader te bepalen

Beschikbaarheid Nader te bepalen.

Inrichting - Representatieve entree - Vloerbedekking - Pantry, kantine - Wandkabelgoten - Toiletgroep per verdieping - Systeemplafonds met geintegreerde verlichtingsarmaturen.

Parkeren € 350,- per plaats/jaar, excl. btw


Bijzonderheden Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A12, Utrecht-Den Haag/Rotterdam, afrit 12a en de Goudseweg. Dit maakt de bereikbaarheid per auto prima. Bij het gebouw zijn 18 parkeerplaatsen, gelegen op eigen terrein.

Extra info

Alternatieve kantoorruimte

  • Bodegraven Tolnasingel 6-16
    Huren in het Groene Hart op een zichtlocatie aan de A12. Mooie locatie met zeer representatieve entree en verzorgde, complete kantoorruimtes. Nu extra interessant door korting op de laatste 3 maanden van 2015 bij een jaarcontract in 2016. meer weten?
    Bodegraven Tolnasingel 6-16

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers