Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Valkenswaard, klik hierPlaatsnaamValkenswaard

StraatDragonder 7

Postcode5554GM

Omschrijving In dit mooie bedrijfspand zijn verschillende kantoorruimtes / bedrijfsruimtes te huur, zowel op de begane grond als de 1ste etage. De aanwezige spreekkamer kan, na overleg, tegen dagdeelvergoeding gebruikt worden. Het sanitair en de “bedrijfshuiskamer” worden samen met de huidige gebruiker gedeeld. Het pand ligt aan de zuidkant van Valkenswaard, zeer goed bereikbaar via de rondweg. Afrit van de A2 (Leende/Valkenswaard) op ca. 10 minuten. En is, op werkdagen, tussen 08.00 uur en 19.00 uur toegankelijk. Tevens is ca. 200 m² magazijn-/opslagruimte beschikbaar. De ruimte is voorzien van een overheaddeur en de entree wordt gedeeld met de eigenaar van het pand.


Prijs EUR 110,- m²/jr, excl. BTW, (EUR 50,- m²/jr, excl. BTW voor de magazijnruimte).


Oppervlakte Circa 50m² en 200m² bedrijfsruimte.

Servicekosten EUR 25,- m²/jr, excl. BTW

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting Voorzien van vloerbedekking, lichtarmaturen, individueel te regelen klimaatbeheersing, gebouwbekabeling. Huren van het aanwezige meubilair is bespreekbaar.

Parkeren Gratis op eigen terrein en voor de deur.


Bijzonderheden De eigenaar heeft door een gewijzigde interne organisatie, kamers vrij. Voor huurders een kans om in een professionele werkomgeving haar eigen bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Vooral geschikt voor bedrijven, die weinig aanloop hebben.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • Valkenswaard Kerkhofstraat 21
    Keurige kantoorruimtes en bedrijfsruimtes beschikbaar op de Kerkhofstraat in Valkenswaard. meer weten?
    Valkenswaard Kerkhofstraat 21
  • dragonder-7-02.JPG
  • dragonder-7-03.JPG
  • dragonder-7-04.JPG
  • dragonder-7-01.JPG

Informatie aanvraag

Sending...