Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Woerden, klik hierPlaatsnaamWoerden

StraatHouttuinlaan 4

Postcode3447GM

Omschrijving Mooie kantoor-/bedrijfsruimte te huur in zelfstandig kantoorgebouw aan de Houttuinlaan 4 in Woerden op het bedrijventerrein Middelland. Het kantoorgebouw bestaat uit 3 bouwlagen, er zijn mooie materialen gebruikt en staat op een grote, groene kavel. Het kantoorpand heeft een representatieve, ruime entree met gangzone, trap en lift. Alle kantoorruimten zijn voorzien van te openen ramen. Op de tweede verdieping worden de kantoorruimten bereikt via een een brede gangzone en er is een, sanitaire ruimte en pantry. Het geheel is vrij indeelbaar. Doordat de begane grond gedeeltelijk gelegen is onder het maaiveld, waardoor extra hoogte ontstaat met extra hoge ramen, heeft deze een bijzondere uitstraling. Vanwege deze uitstraling is de begane grond zeer geschikt voor een bijzonder kantoor en voor grote vergaderruimten, bijeenkomsten, lunchruimten etc. Ook deze verdieping is geheel vrij indeelbaar.


Prijs Kantoorruimte €115,00 m²/jr, excl. btw.
Kantoor/showruimte € 100,00 m²/jr, excl. btw.


Oppervlakte Totaal ca. 556 m²

Servicekosten € 25,00 m²/jr, excl. btw

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting In huidige staat incl. wanden, vloerbedekking, systeemplafond met verlichting, 8 persoonslift,dubbele beglazing en te openen ramen, zonnescreens, fietsenstalling, Eventueel met meubels te huur.

Parkeren € 250,00 pp/jr., op eigen terrein 27 plaatsen beschikbaar. Uitgifte op basis 1:50 m².


Bijzonderheden Het gebouw is goed bereikbaar vanaf de snelweg A12 (Utrecht - Rotterdam). Slechts 20-25 minuten vanaf Utrecht, Gouda en Alphen aan de Rijn. En door de goede aansluiting met de A12 via de E30, zijn Rotterdam, Den Haag en Amsterdam ook goed bereikbaar. Het kantoorpand ligt tegenover het station, van waaruit goede verbindingen zijn naar Leiden, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Woerden Hoge Rijndijk 3
  Gelegen aan de rand van bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden vindt u bedrijfsgebouw Hoge Rijndijk 3, waar representatieve kantoorruimte te huur is op de eerste etage. meer weten?
  Woerden Hoge Rijndijk 3
 • Woerden Lindehof 7 en 8
  Op een royale, groene kavel aan de rand van bedrijventerrein  Barwoutswaarder, zijn aan de Lindehof 7 en 8 in Woerden, 2 mooie kantoorunits te huur. De units zijn respectievelijk 101 en 107 m² en zowel als geheel te huur als gesplitst in 2 zelfstandige units. meer weten?
  Woerden Lindehof 7 en 8
 • Woerden Pompmolenlaan 24
  Midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, met een goede bereikbaarheid vanaf de A12, lis een uniek kantoor- en bedrijfscomplex te huur, in totaal ca. 1.160 m², op bedrijventerrein Middelland aan de Pompmolenlaan 24. meer weten?
  Woerden Pompmolenlaan 24
 • Woerden Wagemakersweg 3
  In het Groene Hart, op bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden, zijn aan de Wagenmakersweg 3, zijn 2 zelfstandige kantoor-/bedrijfsunits te huur. Een units hebben kantoor- en bedrijfsruimte en zijn respectieve 704 en 879 m² groot. meer weten?
  Woerden Wagemakersweg 3
 • Woerden Zaagmolenlaan 4
  Verschillende kleine kantoorruimtes / bedrijfsruimte te huur op flexibele en kleinschalige basis in verzamelgebouw op goed bereikbare locatie in Woerden. meer weten?
  Woerden Zaagmolenlaan 4
 • Woerden-Houttuinlaan-14
  Diverse kleine kantoorkamers in goed bereikbaar pand in Woerden. meer weten?
  Woerden-Houttuinlaan-14
 • houttuinlaan-4-08.JPG
 • houttuinlaan-4-09.JPG
 • houttuinlaan-4-10.JPG
 • houttuinlaan-4-07.JPG

Informatie aanvraag

Sending...