Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Zoetermeer, klik hierPlaatsnaamZoetermeer

StraatEdelgasstraat 57

Postcode2718SX

Omschrijving Representatieve kantoorverdieping op bedrijventerrein Lansinghage, op een steenworp afstand van de A-12. Er zijn enkele units te huur maar ook zijn er mogelijkheden voor een (deel) van een etage. Het betreft een verzorgd pand met een goede afwerking en een representatieve entree, met een zitje voor bezoekers. Op de etage is sanitair en een pantry, die gedeeld wordt met de huurders van de etage.


Prijs Unit 1.2 ca. 22 m²: € 270,-  incl. gas, water en elektra per maand, excl. btw
Unit 1.3 ca. 22 m²: € 270,- incl. gas, water en elektra per maand, excl. btw
Unit 1.4 ca. 25 m²: € 310,- incl. gas, water en elektra per maand, excl. btw


Oppervlakte Vanaf 22 m² tot 275 m²

Servicekosten Voor units zijn gas, water en elektra bij de huurprijs inbegrepen. Overige eventueel bijkomende kosten nader te bepalen.

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting In huidige staat voorzien van onder andere: representatieve entree, glasvezel, systeemplafond v.v. inbouw verlichting, mechanische ventilatie en airconditioning (Toshiba, server-/ patchruimte (gemeenschappelijk), buitenzonwering (elektrisch bedienbaar), brandblusmiddelen,- lichtkoepels, alarminstallatie, (hard)houten trap, rookmelders, te openen ramen (draai-/ kiep), kabelgoten ten behoeve van data, electra en telefonie inclusief de thans aanwezige databekabeling (utp cat. 5), thans aanwezige vloerbedekking/ marmoleum (als éénmalige verstrekking), brandmeld-/ ontruimingsinstallatie, dames-/ herentoiletgroep,pantry (gemeenschappelijk, lunchruimte (gemeenschappelijk), vergaderkamer (gemeenschappelijk), vlaggenmasten (gemeenschappelijk), indeling in kantoorkamers door middel van systeemscheidingswanden.

Parkeren Per plaats per jaar € 300,- excl. btw. Er zijn 17 plaatsen beschikbaar op eigen terrein.


Bijzonderheden Prima bereikbaar via de A12, afrit 7 en de N470.

Extra info Representatieve kantoorruimte, per unit of etage in een verzorgd bedrijfspand op bedrijventerrein Lansinghage.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte huren op mooie kantoorverdieping, op te splitsen in twee units in hartje Zoetermeer. meer weten?
  Zoetermeer Duitslandlaan 15-29
 • Zoetermeer Engelandlaan 270-340
  Mooie etages te huur in kantoorgebouw "Ypsilon" vanaf ca. 140 m² in het stadshart van Zoetermeer aan de Engelandlaan 270-340. meer weten?
  Zoetermeer Engelandlaan 270-340
 • Zoetermeer Groeneweg 2
  Verschillende kantoorunits en etages te huur in modern, representatief kantoorgebouw aan de rand van Zoetermeer, nabij het Station-Oost, 2 afritten van de A12 en winkelcentrum "Rokkeveen". meer weten?
  Zoetermeer Groeneweg 2
 • Zoetermeer-Promenade-303
  Praktische kantoorruimte op flexibele basis in kantoorgebouw, gelegen aan het levendige Stadhuisplein in Zoetermeer, met uitstekende aansluitingen met het openbaar vervoer onder het pand. meer weten?
  Zoetermeer-Promenade-303
 • Zoetermeer-Rontgenlaan-5
  Kleine kantoorunits te huur in modern complex nabij het station van Zoetermeer. meer weten?
  Zoetermeer-Rontgenlaan-5
 • Edelgasstraat-57-08.jpg
 • Edelgasstraat-57-10.jpg
 • Edelgasstraat-57-06.jpg
 • Edelgasstraat-57-07.jpg
 • Edelgasstraat-57-09.jpg
 • Edelgasstraat-57-04.jpg
 • Edelgasstraat-57-05.jpg

Informatie aanvraag

Sending...