Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Den Bosch, klik hierPlaatsnaamDen Bosch

StraatHelftheuvelweg 11

Postcode5222 AV

Omschrijving Huurders hebben een zelfstandige kantoorunit en maken gebruik van gezamenlijke toiletten en een gezamenlijk pantry. In het kantoorgebouw (gebouw A) is een centrale receptie tijdens kantooruren aanwezig. De receptie verwerkt de post en verwijst bezoekers door. Tegen betaling verrichten zij aanvullende secretariële werkzaamheden. Met de personenlift in kantoor gebouw A kunt u naar de 1e verdieping van gebouw B. Het bedrijvencentrum is 24 uur per dag toegankelijk. Services kantoorruimten Wanneer u een kantoorruimte huurt in gebouw B betaalt u servicekosten voor onder andere: receptie, glasbewassing aan de buitenzijde, interne en externe bewegwijzering, het gebruik van papier- en afvalcontainers, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten en post ophaalservice.


Prijs Een unit van ca. 26 m² kost ca. € 370,- per maand, excl. btw


Oppervlakte Vanaf ca. 25 m2

Servicekosten In huurprijs inbegrepen en bestaan uit kosten voor gas, water, elektra, gebouwgebonden schoonmaak- en onderhoud, de kosten voor de receptie,postophaalservice en papierafvoer.

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Voorzien van zonwering, tapijt, lamellen, een verlaagd palfond en CAT-5 bekabeling. De kantoorruimte is voorbereid voor een telefoon- en internetaansluiting.

Parkeren Gratis voor de deur


Bijzonderheden Centrum de Rietvelden is gunstig gelegen (op korte afstand) nabij uitvalswegen en de snelwegen A59 en A2 en is goed per openbaar vervoer te bereiken (busverbinding).

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Den Bosch, Hambakenwetering 18
  Budgetvriendelijke en toch compleet, op flexibele basis kantoorruimte te huur op High Tech Park ’s Hertogenbosch direct aan afrit 47 van de A59. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 18
 • Den Bosch Stationsplein 91 - 105
  Kantoorruimte te huur op flexibele en kleinschalige basis in multifunctioneel Business Center met zeer compleet dienstenpakket en professionele uitstraling. meer weten?
  Den Bosch Stationsplein 91 - 105
 • Den Bosch Victorialaan 15c
  Kleinschalige en flexibele kantoorruimte te huur in full service business center op uitstekend bereikbare locatie met volop, gratis, parkeergelegenheid. Ook bedrijfsruimte beschikbaar. meer weten?
  Den Bosch Victorialaan 15c
 • Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
  Kantoorruimte te huur in trendy kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. Kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
 • Den-Bosch-Helfheuvelweg-11-01.jpg
 • Den-Bosch-Helfheuvelweg-11-03.jpg
 • Den-Bosch-Helfheuvelweg-11-04.jpg
 • Den-Bosch-Helfheuvelweg-11-02.jpg

Informatie aanvraag

Sending...