Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Den Bosch, klik hierPlaatsnaamDen Bosch

StraatVictorialaan 15c

Postcode5213JG

Omschrijving In gebouw C bij het stadion van FC Den Bosch is ca. 2600m² ingericht als Business Center met kantoorunits va. 27 m² en biedt aan ca. 35 bedrijven onderdak, 24 uur toegankelijk ook op zon- en feestdagen, met een full-service concept.  Van breedband internet tot telefoonservices en van koffie- en thee services tot schoonmaak van de kantoorunits. Op de 3de etage wordt een slank-servicepakket aangeboden. U kunt hier kantoorruimte huren vanaf ca. 100 m² en een aantal diensten houdt u hier in eigen hand. De gebruikskosten zijn deels opgenomen in de huur en deels af te nemen naar wens. Tevens kunt u in deze representatieve toren bedrijfsruimte huren vanaf 250 m². Op de begane grond is 250 m² en 366 m² beschikbaar. Op de eerste verdieping 660 m². De ruimtes worden casco opgeleverd en kunnen daardoor volledig naar wens van de huurder ingedeeld en ingericht worden.


Prijs Vanaf ca. EUR 550,- per maand, excl. BTW. Bedrijfsruimte op aanvraag.


Oppervlakte Kantoorunits vanaf 27 m2, bedrijfsruimte vanaf 250m2

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg.

Inrichting Voorzien van vloerbedekking, luxe wanden, 3-voudige topcooling en een volledige CAT5e UTP netwerk. Vergader- en spreekkamers, kopieerapparatuur, telefooncentrale, frankeerapparatuur, inbindapparatuur e.d. zijn aanwezig,

Parkeren Gratis, voor de deur.


Bijzonderheden Het Business Centre is gelegen in de wijk De Vliert. Via afslag 22 op de snelweg A2 bent u binnen 5 minuten via een vierbaans verbinding bij het stadion van FC Den Bosch waar in gebouw C het Business Centre is gevestigd. Station Oost is op loopafstand en de stadsbus stopt voor de deur.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Den Bosch, Hambakenwetering 18
  Budgetvriendelijke en toch compleet, op flexibele basis kantoorruimte te huur op High Tech Park ’s Hertogenbosch direct aan afrit 47 van de A59. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 18
 • Den Bosch Helftheuvelweg 11
  Zeer interessant dus voor startende huurders. Op kleinschalig en flexibele basis kantoorruimte te huur in dit nette bedrijfsverzamelgebouw. Door de flexibele huurtermijnen, is het beschikbare aanbod wisselend. meer weten?
  Den Bosch Helftheuvelweg 11
 • Den Bosch Stationsplein 91 - 105
  Kantoorruimte te huur op flexibele en kleinschalige basis in multifunctioneel Business Center met zeer compleet dienstenpakket en professionele uitstraling. meer weten?
  Den Bosch Stationsplein 91 - 105
 • Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
  Kantoorruimte te huur in trendy kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. Kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-01.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-02.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-03.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-06.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-07.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-05.jpg
 • Den-Bosch-Victorialaan-15-04.jpg

Informatie aanvraag

Sending...