Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Den Bosch, klik hierPlaatsnaamDen Bosch

StraatHambakenwetering 18

Postcode5231 DC

Omschrijving Mooie, verzorgde kantoorruimtes verdeeld over 2 etages in representatief bedrijfspand. Er zijn kantoorkamers varierend in de afmetingen van 20 tot 63 m² aanwezig. De beschikbaarheid is wisselend. Op korte termijn komen er bijvoorbeeld 3 kamers vrij, waarvan 1 met een verbindingsdeur. Bij interesse vragen wij graag de actuele status van de kantoorunits voor u op. Huurders kunnen gebruiken maken van de representatieve lobby met leestafel op de begane grond, een pantry en een spreekkamer (in overleg) op de eerste verdieping. Internet kan via bestaande voorzieningen op zeer korte termijn gerealiseerd worden. Een vaste telefoonlijn dient een huurder zelf aan te vragen bij een provider naar keuze. Bij de entree is een individueel belplauteau, zodat u zelf de deur kunt openen voor uw gasten.


Prijs Kantoorunit ca. 40 m² vvo: ca. € 775,- per maand, incl. servicekosten, excl. btw 
Kantoorunit ca. 33m² vvo: ca. € 600,- per maand, incl. servicekosten, excl. btw


Oppervlakte Kamers met diverse afmetingen vanaf ca. 15 m² tot 63 m². Beschikbaarheid op aanvraag.

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Zeer compleet met vaste, stenen wanden, kabelgoten, airco per kamer, verwarming met individuele thermostaat, vloerbedekking (kamer begane grond met houten vloer), verlichtingsarmaturen, raambekleding, dauerluftung, openslaande ramen, pantry, sanitair.

Parkeren Gratis op eigen terrein en langs de openbare weg.


Bijzonderheden Bijzonder goed bereikbaar, slechts enkele autominuten vanaf de A2,  via afrit 47 van de A59 en daardoor ook uitstekende bereikbaar vanuit alle windhoeken. Een rustig pand op een bedrijvig, kleinschalig bedrijventerrein.

Extra info Zelfstandige kantoorruimte in een representatief bedrijfsverzamelgebouw met alle voorzieningen voorhanden. De units zijn ook geschikt als praktijkruimte voor bijvoorbeeld 2de lijnszorgverleners.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Den Bosch Stationsplein 91 - 105
  Kantoorruimte te huur op flexibele en kleinschalige basis in multifunctioneel Business Center met zeer compleet dienstenpakket en professionele uitstraling. meer weten?
  Den Bosch Stationsplein 91 - 105
 • Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
  Kantoorruimte te huur in trendy kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. Kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
 • Hambakenwetering-18-06.jpg
 • Hambakenwetering-18-07.jpg
 • Hambakenwetering-18-02.jpg
 • Hambakenwetering-18-01.jpg
 • Hambakenwetering-18-05.jpg
 • Hambakenwetering-18-08.JPG
 • Hambakenwetering-18-03.jpg
 • Hambakenwetering-18-04.jpg

Informatie aanvraag

Sending...