Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Den Bosch, klik hierPlaatsnaamDen Bosch

StraatStationsplein 91 - 105

Postcode5211 BM

Omschrijving Dit Business Center is het imposante Semaphore-gebouw aan het Stationsplein gevestigd op de eerste en vierde verdieping. Hartje Den Bosch met een prominente positie in een van de meest belangrijke zakengebieden in het zuiden van Nederland. Nationale en internationale banken, brouwerijen en industriƫle technische bedrijven hebben grote vestigingen in Den Bosch.


Prijs Op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.


Oppervlakte Zeer flexibel van werkplek/eigen kantoor tot vergader-/cochingsruimte.

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op zeer korte termijn

Inrichting Ontvangst in een centrale hal met receptie. Verzorgde, moderne inrichting met meubilair, pantry, sanitair.

Parkeren Betaald parkeren in omliggende parkeergarages


Bijzonderheden Gelegen op het Stationsplein. Naast betaalde mogelijkheden in parkeergarages, zijn er rondom Den Bosch ook verschillende Transferia, van waaruit elke 10 minuten bussen vertrekken. Dit business center heeft landelijk en wereldwijd vestigingen. Een ideale locaties als u snel op wisselende locaties wilt 'inloggen".

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Den Bosch, Hambakenwetering 18
  Budgetvriendelijke en toch compleet, op flexibele basis kantoorruimte te huur op High Tech Park ’s Hertogenbosch direct aan afrit 47 van de A59. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 18
 • Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
  Kantoorruimte te huur in trendy kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. Kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
 • stationsplein-91-105-02.jpg
 • stationsplein-91-105-03.jpg
 • stationsplein-91-105-04.jpg
 • stationsplein-91-105-01.jpg

Informatie aanvraag

Sending...