Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Woerden, klik hierPlaatsnaamWoerden

StraatZaagmolenlaan 4

Postcode3447GS

Omschrijving Representatieve kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur aan de Zaagmolenlaan 4 te Woerden op goed bereikbaar bedrijventerrein Middelland tegenover streekziekenhuis Zuwe Hofpoort. Het gebouw heeft 4 bouwlagen. In de lente van 2010 is de buitengevel vervangen, waarmee het object een moderne uitstraling heeft gekregen. Totaal ca. 1348m² verhuurbaar vloeroppervlak. Ook per kamer te huur vanaf ca. 30m². Er is een ruime representatieve entree voorzien van een receptie. Sanitaire voorzieningen en pantry zijn per bouwlaag aanwezig. Het geheel is vrij indeelbaar en derhalve voor elke activiteit geschikt.
Er is ook een business center waar je de vrijheid hebt om je te richten op je core business, terwijl je gebruik maakt van alle faciliteiten die het center je biedt: een ruime werkplek, snel internet, gratis koffie en thee, sfeervolle vergaderruimten en gratis parkeergelegenheid. Bovendien is er een lounge café waar je kunt werken en vergaderen en je gasten kunt ontvangen.


Prijs € 110,- m²/jr.excl. btw, voor grote ruimtes.
Vanaf € 290,- per maand, excl. btw voor een werkplek in het business center.


Oppervlakte Units vanaf 32 m² en totaal ca. 1.348 m²

Servicekosten € 22,50 m²/jr, excl. btw voor grote ruimten

Beschikbaarheid Per direct in overleg

Inrichting De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.: systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen; te openen ramen, zonneschermen aan zonzijde (elektrische bedienbaar), gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie voorzien van topkoeling, kabelgoten, pantry, toilette, vloerbedekking, scheidingswanden, intercominstallatie, brandslanghaspels. Turnkey oplevering en een niet btw-belaste verhuur is bespreekbaar.

Parkeren Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.


Bijzonderheden Het kantoorgebouw is centraal gelegen op het bedrijventerrein Middelland, in de directe nabijheid van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden). Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten, zoals bushalte en NS Station, met rechtstreeekse verbindingen naar Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht, zijn op loopafstand.

Extra info Het parkeerterrein is afgesloten en toegang wordt verkregen via codepaneel of voor bezoekers via de intercom. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en aan de openbare weg.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Woerden Hoge Rijndijk 3
  Gelegen aan de rand van bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden vindt u bedrijfsgebouw Hoge Rijndijk 3, waar representatieve kantoorruimte te huur is op de eerste etage. meer weten?
  Woerden Hoge Rijndijk 3
 • Woerden Houttuinlaan 4
  In het Groene Hart te huur kantoorruimte / bedrijfsruimte vanaf  ca.100m² op bedrijventerrein Middelland. meer weten?
  Woerden Houttuinlaan 4
 • Woerden Lindehof 7 en 8
  Op een royale, groene kavel aan de rand van bedrijventerrein  Barwoutswaarder, zijn aan de Lindehof 7 en 8 in Woerden, 2 mooie kantoorunits te huur. De units zijn respectievelijk 101 en 107 m² en zowel als geheel te huur als gesplitst in 2 zelfstandige units. meer weten?
  Woerden Lindehof 7 en 8
 • Woerden Pompmolenlaan 24
  Midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, met een goede bereikbaarheid vanaf de A12, lis een uniek kantoor- en bedrijfscomplex te huur, in totaal ca. 1.160 m², op bedrijventerrein Middelland aan de Pompmolenlaan 24. meer weten?
  Woerden Pompmolenlaan 24
 • Woerden Wagemakersweg 3
  In het Groene Hart, op bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden, zijn aan de Wagenmakersweg 3, zijn 2 zelfstandige kantoor-/bedrijfsunits te huur. Een units hebben kantoor- en bedrijfsruimte en zijn respectieve 704 en 879 m² groot. meer weten?
  Woerden Wagemakersweg 3
 • Woerden-Houttuinlaan-14
  Diverse kleine kantoorkamers in goed bereikbaar pand in Woerden. meer weten?
  Woerden-Houttuinlaan-14
 • Zaagmolenlaan-4-08.jpg
 • Zaagmolenlaan-4-11.jpg
 • Zaagmolenlaan-4-10.jpg
 • Zaagmolenlaan-4-09.jpg
 • Zaagmolenlaan-4-12.jpg

Informatie aanvraag

Sending...