Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Bussum, klik hierPlaatsnaamBussum

StraatVeerplein 9

Postcode1404DA

Omschrijving Op flexibele basis kantoorruimte te huur op de 2e verdieping van een representatief kantoorgebouw midden in het centrum. Het betreft ca. 50m². Er zijn verschillende verzorgde kantoorunits beschikbaar. De ruimtes zijn ongemeubileerd, maar gemeubileerd huren (tegen vergoeding) is mogelijk.


Prijs EUR 125,- m²/jr, excl. BTW


Oppervlakte vanaf 50m² en totaal circa 100m²

Servicekosten EUR 16,- m²/jr, excl. BTW

Beschikbaarheid Per direct in overleg.

Inrichting Vloerbedekking, lift, verwarming d.m.v. radiatoren, bekabeling, pantry, airconditioning d.m.v. split-units, apart heren en dames toilet, inventaris indien gewenst.

Parkeren Parkeergarages in de omgeving.


Bijzonderheden Prima te bereiken vanuit Amsterdam - Amersfoort - Utrecht via de A1 en ca. 10 minuten lopen vanaf het station. Direct in het centrum van Bussum gelegen.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Bussum Amersfoortsestraatweg 81-85
  In rustige, groene omgeving op een goedbereikbare locatie aan de Amersfoortsestraatweg 81-85 in Bussum zijn nette kantoorunits beschikbaar op bruikleenbasis. meer weten?
  Bussum Amersfoortsestraatweg 81-85
 • Bussum Olmenlaan 2-44
  Units vanaf 30m² in dit representatieve gebouw in het centrum van Bussum. meer weten?
  Bussum Olmenlaan 2-44
 • veerplein9-02.jpg
 • veerplein9-04.jpg
 • veerplein9-01.jpg
 • veerplein9-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...