Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Barneveld, klik hierPlaatsnaamBarneveld

StraatKoolhovenstraat 1

Postcode3772MT

Omschrijving In Barneveld bieden we moderne serviced offices met een gezellige uitstraling en flexibele voorwaarden. Op een heel goede locatie in de buurt van een woonwijk. Ideaal voor lokale ondernemers.

Onze kantoorruimte in Barneveld is representatief met een open en frisse look & feel. Onze kantoorruimte in Barneveld biedt flexibele contracten. Samen met de goede prijs-kwaliteitverhouding ideaal voor lokale ondernemers uit de buurt.


Prijs EUR 115,- per m² per jaar (exclusief BTW).


Oppervlakte Full-service kantoren vanaf 2 werkplekken

Servicekosten EUR 35,- per m² per jaar (exclusief BTW).

Beschikbaarheid Per direct, in overleg.

Inrichting Huidige staat, nette vloerbedekking, keurige wanden en deuren. Eventueel inclusief meubilair. Gezamenlijke pantry.

Parkeren Betaald parkeren in garage, EUR 360,- per plaats, per jaar, excl. btw


Bijzonderheden Flexibele voorwaarden, representatieve entree, kleinschalige kantoorruimte, lounge met pantry, vergaderruimte, glasvezel internet, gratis wifi, parkeergelegenheid, 24/7 toegang

Extra info Zeer mooie zichtlocatie tegenover bedrijvenpark en nabij afslag 4 van de A30. Goede zakelijke uitstraling en toch lokaal met ondernemers gevuld.

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

  • barneveldomslag.jpg
  • barneveld4.jpg
  • barneveld2.jpg
  • barneveld3.jpg

Informatie aanvraag

Sending...