amalialaan-126-02.jpg
amalialaan-126-03.jpg
amalialaan-126-01.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Baarn, klik hierPlaatsnaamBaarn

StraatAmalialaan 126

Postcode3743 KJ

Omschrijving In dit moderne kantoorpand aan de Amalialaan 126 in Baarn met een zakelijke uitstraling en een uitnodigende centrale hal isĀ een gastvrije businesscenter geopend. U huurt hier al een zelfstandig, volledig ingericht en professioneel kantoor vanaf 1 maand. Met collega ondernemers maakt u gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten. Zo is er een vergaderzaal met beamer voor minstens 10 personen en een lounge om even informeel een kop koffie te drinken of te lunchen. Huurders worden volledig ontzorgd door de vele benodigde faciliteiten die aanwezig zijn. Zo is er supersnel internet aanwezig en altijd iemand die klaar staat voor al uw ICT vragen. Dus met een laptop en een telefoon direct beginnen met de business zonder zorgen over een verhuizing en inrichting.


Prijs Vanaf € 450,- per maand, incl. servicekosten, excl. btw voor 3 à 4 werkplekken,
€ 850,- per maand, incl. servicekosten, excl. btw voor 6 à 8 werkplekken.
Over exacte prijzen voor alle units en beschikbaarheid informeren wij u graag op aanvraag.


Oppervlakte Vanaf units voor een persoon

Servicekosten in huurprijs inbegrepen.

Beschikbaarheid Per direct, in overleg

Inrichting Gezellige lounge met stamtafel voor informeel overleg, koffie en thee voorziening, informeel zakelijke werkomgeving, onbeperkt high speed internet via glasvezel, gratis parkeren langs de openbare weg, ICT- support op het gebied van telefoon en netwerkdiensten, flexibele huurperiodes, volledig ingerichte vergaderkamer.

Parkeren Voldoende gelegenheid langs de openbare weg.


Bijzonderheden Een prima locatie voor ondernemers, die in een ondernemer vriendelijk klimaat willen werken. Door het concept kunt u als ondernemer met kantoorruimte op maat starten en naar behoefte op locatie uitbreiden. Tevens zijn er in het pand mogelijkheden voor de huur van grotere oppervlaktes tot 500m². Door de ligging van het pand, slechts 2 minuten lopen vanaf het station en het kleine centrum, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto slechts 5 minuten vanaf de A1 Amersfoort-Amsterdam.

Extra info Gelegen in een groene omgeving en toch dicht bij het centrum van Baarn met alle faciliteiten zoals een kinderdagverblijf, diverse winkels, horeca-gelegenheden en sportscholen onder handbereik zijn.

Alternatieve kantoorruimte

 • Baarn Baarnsche Dijk 4d
  Gelegen op bedrijventerrein "De Drie Eiken" huurt u in een recent gerenoveerd kantoorpand op zeer flexibele basis zelfstandige kantoorunits vanaf 20 m², flexplekken, of vergaderaccommodatie. meer weten?
  Baarn Baarnsche Dijk 4d
 • Amalialaan-126-28.jpg
 • Amalialaan-126-27.jpg
 • Amalialaan-126-25.jpg
 • Amalialaan-126-35.jpg
 • Amalialaan-126-30.jpg
 • Amalialaan-126-31.jpg
 • Amalialaan-126-32.jpg
 • Amalialaan-126-29.jpg
 • Amalialaan-126-34.jpg
 • Amalialaan-126-33.jpg
 • Amalialaan-126-26.jpg

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers