Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Nijmegen, klik hierPlaatsnaamNijmegen

StraatMolenveldlaan 152

Postcode6523 RN

Omschrijving Een uniek gebouw: de Krayenhoff Kazerne. Wat nu kantoor is, werd in 1905 gebouwd in neo-renaissance stijl en diende als kazerne. Nu de perfecte vestigingsplaats voor mensen met een creatief beroep. Hier kunt u kantoorruimte huren als ondernemer in reclame en internet, architectuur, kunst en cultuur. Het restaurant met terras is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen die een kantoor of bedrijfsruimte huurt.


Prijs Al een eigen kantoor voor 1-2 personen vanaf EUR 420,- per maand, excl. BTW. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensenpakket.


Oppervlakte Vanaf ca. 29 m2

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Ontvangst in centrale hal met receptie, zeer verzorgde, gemeubileerde of ongemeubileerde werkplekken en volledig dienstenpakket, gedeelde pantry, vergaderaccomodatie, sanitair.

Parkeren Gratis parkeren in eigen parkeergarage


Bijzonderheden De Krayenhoff Kazerne op het Limosterrein in Nijmegen-Oost ligt op de kruising van de Gelderselaan en de Groesbeekseweg. Het stadscentrum ligt op 2 kilometer afstand. De A325 (Arnhem) is in 10 minuten bereikbaar. De A73 (Venlo) is bereikbaar via het Keizer Karelplein en de Graafseweg. Het Centraal Station is via buslijnen 1 (Molenhoek) en 5 (Groesbeek) in 10 minuten bereikbaar, station Heyendaal ligt op 1 kilometer afstand. De goede aansluitingen op het openbaar vervoer en de eigen parkeergarage garanderen een uitstekende bereikbaarheid voor uw bezoekers.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Nijmegen Groesbeekseweg 246a
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Groesbeekseweg 246a
 • Nijmegen Kerkenbos 10-33
  Op bedrijventerrein Lindenholt aan het Kerkenbos 10-33 t/m 10-51 ligt een combinatie van kantoorpanden. Van eenvoudige kantoorruimte per kamer of etage tot full service kantoorunits en een (ook voor buitenstaanders) restaurant. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-33
 • Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
  Op een mooie locatie, in het centrum van Nijmegen met het station op loopafstand, in een bedrijfsverzamelgebouw met 3 bouwlagen en een souterrain, zijn kantoorunits te huur vanaf ca. 18 m² . meer weten?
  Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
 • Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
  Kantoorruimte, zowel per kamer per etage te huur in kantoorgebouw aan de Nijmeegse Poort, station en winkelcentrumDukenburg op loopafstand. meer weten?
  Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
 • Nijmegen Graafseweg 274
  Uniek kantoorgebouw in een voormalig klooster waar het licht door de gebrandschilderde glas in lood ramen valt. Met volop gratis parkeergelegen in lommerrijke omgeving rondom het gebouw. meer weten?
  Nijmegen Graafseweg 274
 • Nijmegen Jonkerbosplein 52
  Multifuntioneel business center met professionele uitstraling aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Jonkerbosplein 52
 • Nijmegen Kerkenbos 10-37
  Representatieve kantoorruimte in compleet business center te huur aan de rand van Nijmegen, nabij afrit 1a van de A73 aan de doorgaande weg naar het centrum. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-37
 • Nijmegen Korenpad 1
  Zeer eigentijds business center met flexibele kantoorruimte, zowel als vaste ruimte als in deeltijd. meer weten?
  Nijmegen Korenpad 1
 • molenveldlaan-152-01.jpg
 • molenveldlaan-152-04.jpg
 • molenveldlaan-152-06.jpg
 • molenveldlaan-152-05.jpg
 • molenveldlaan-152-02.jpg
 • molenveldlaan-152-03.jpg

Informatie aanvraag

Sending...