Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Nijmegen, klik hierPlaatsnaamNijmegen

StraatGroesbeekseweg 246a

Postcode6523PJ

Omschrijving Representatieve kantoor-/praktijkunit te huur op begane grond in kleinschalig kantoorpand op een rustige locatie omgeven door 'groen'. De kantoor-/praktijkunit beschikt over een eigen voordeur. De indeling bestaat uit een entreehal met meerdere kantoorunits gescheiden door een glaswand, gezamelijk gebruik van pantry en toilet. Een aantal kamers beschikt over lichtkoepels dus veel daglicht.


Prijs Op aanvraag, afhankelijk van de afmetingen van de kamer en het wensenpakket


Oppervlakte Kleinste ruimte ca. 15 m2, te gebruiken als spreekkamer tot een unit van ca. 70 m².

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting De kantoorruimtes zijn verdeeld over 2 delen. In het eerste deel komt u via een korte hal in een gezamenlijke ruimte met 'stamtafel', pantry en is de ingang naar de kantoorruimtes voorzien van vloerbedekking en meubilair. Via de 2de entree komt u in een ruimte met 2 royale kantoorkamers, inpandige spreekkamer en eigen pantry.

Parkeren Gratis parkeren, langs de parallelbaan


Bijzonderheden Geen traditioneel bedrijfsverzamelgebouw maar een mooie groene locatie, gelegen aan de rand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren voor de deur.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Nijmegen Kerkenbos 10-33
  Op bedrijventerrein Lindenholt aan het Kerkenbos 10-33 t/m 10-51 ligt een combinatie van kantoorpanden. Van eenvoudige kantoorruimte per kamer of etage tot full service kantoorunits en een (ook voor buitenstaanders) restaurant. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-33
 • Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
  Op een mooie locatie, in het centrum van Nijmegen met het station op loopafstand, in een bedrijfsverzamelgebouw met 3 bouwlagen en een souterrain, zijn kantoorunits te huur vanaf ca. 18 m² . meer weten?
  Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
 • Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
  Kantoorruimte, zowel per kamer per etage te huur in kantoorgebouw aan de Nijmeegse Poort, station en winkelcentrumDukenburg op loopafstand. meer weten?
  Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
 • Nijmegen Graafseweg 274
  Uniek kantoorgebouw in een voormalig klooster waar het licht door de gebrandschilderde glas in lood ramen valt. Met volop gratis parkeergelegen in lommerrijke omgeving rondom het gebouw. meer weten?
  Nijmegen Graafseweg 274
 • Nijmegen Jonkerbosplein 52
  Multifuntioneel business center met professionele uitstraling aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Jonkerbosplein 52
 • Nijmegen Kerkenbos 10-37
  Representatieve kantoorruimte in compleet business center te huur aan de rand van Nijmegen, nabij afrit 1a van de A73 aan de doorgaande weg naar het centrum. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-37
 • Nijmegen Korenpad 1
  Zeer eigentijds business center met flexibele kantoorruimte, zowel als vaste ruimte als in deeltijd. meer weten?
  Nijmegen Korenpad 1
 • Nijmegen Molenveldlaan 152
  Op zeer flexibele en kleinschalige kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in bijzonder gebouw, een voormalige kazerne, gebouwd in 1905. meer weten?
  Nijmegen Molenveldlaan 152
 • groesbeekseweg-246-02.jpg
 • groesbeekseweg-246-01.jpg

Informatie aanvraag

Sending...