• archangelkade-9-04.jpg
 • archangelkade-9-03.jpg
 • archangelkade-9-05.jpg
 • archangelkade-9-01.jpg
 • archangelkade-9-02.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Amsterdam, klik hierPlaatsnaamAmsterdam

StraatArchangelkade 9

Postcode1013BE

Omschrijving De Houthaven zal de komende jaren een ware transformatie ondergaan. Oude havenbedrijven maken plaats voor bedrijvigheid. Belangrijke aandachtpunten in het bestemmingsplan ‘De Houthaven’, dat door de gemeente is opgesteld, zijn het behoud van het industriële karakter en de relatie met het water in het gebied. Vooral bedrijven uit de creatieve sector zijn van plan zich in de Houthaven te vestigen.In het gebouw de Mediahaven treft u een combinatie van functies aan in de creatieve sector. In het gebouw zijn een tweetal opnamestudios.


Prijs € 190,00 per m²/jr, excl. btw.


Oppervlakte 340m²

Servicekosten € 29,90 per m²/jr, excl. btw

Beschikbaarheid In overleg.

Inrichting Met representatieve hoofdentree o.a. voorzien van een luchtgordijn, automatische schuifdeuren, receptie met een vide, ontvangstruimte,,verlichtingsarmaturen (400 lux, akoestische voorziening plafond, verwarming en koeling middels betonkernactivering door middel van warmte- koudeopwekking via aardwarmte, zonwerend glas (HR++), wandkabelgoten v.v. elektrabekabeling, wandgoten per 1800mm voorzien van een WCD en een lege doorvoeren t.b.v. data- en voicebekabeling, luchtbehandelinginstallatie, toiletgroep, pantry, sprinkler, basis brandmeldinstallatie, basis alarminstallatie, liftinstallatie, dakterras, intercom, basis toegangscontrole systeem. De ruimtes zijn nieuw en in overleg met de eigenaar worden ruimtes naar wens ingedeeld.

Parkeren € 1.800,- per plaats/jaar, excl. btw In garage onder het gebouw en betaald op de openbare weg.


Bijzonderheden Door de strategische ligging tussen het Centraal Station en de ringweg A10 West is het gebied erg goed bereikbaar. Diverse buslijnen (o.a. lijn 22 en 48) van en naar het Centraal Station en Station Sloterdijk stoppen in de directe omgeving. Vanaf de afslag van de ring A10 is de locatie binnen 5 minuten te bereiken.

Extra info De Mediahaven is een combinatie van functies in de creatieve sector (de audiovisuele sector). Het gebouw bestaat uit een tweetal opnamestudio’s van ca 2.200 m², ‘loft’ kantoren verdeeld over vier lagen van ca 3.500 m² en een verdiepte parkeerkelder met ruimte voor fietsenstalling. Mediahaven gaat een uitbreiding realsieren van ca 1850 m² verdeeld over 2 lagen. Verhuurd is reeds de 4e laag en daarmee is er nog beschikbaar op de 3e laag vanaf ca 385 m² tot 909 m².

Alternatieve kantoorruimte

 • Amsterdam Cruqiusweg 98M
  Kantoorruimte en werkplekken te huur in IJburg. meer weten?
  Amsterdam Cruqiusweg 98M
 • Amsterdam Herengracht 221
  Bijzonder fraaie kantoorunits te huur in monumentaal kantoorpand gelegen aan een van de fraaiste grachten in Amsterdam. Centraal gelegen en met uitzicht over de Herengracht aan de voorzijde. meer weten?
  Amsterdam Herengracht 221
 • Amsterdam Moezelhavenweg 81-83
  Kantoorunit van circa 90m² in Amsterdam West. meer weten?
  Amsterdam Moezelhavenweg 81-83
 • Amsterdam Snijdersbergweg 93-97
  Scherp geprijsde kantoorruimte te huur, gelegen in de oksel van knooppunt Holendrecht A2/A9. meer weten?
  Amsterdam Snijdersbergweg 93-97
 • Amsterdam Strawinskylaan 747
  Zakelijke kantoorunit in het WTC tegen zeer scherpe prijs met korte looptijden mogelijk. meer weten?
  Amsterdam Strawinskylaan 747
 • Amsterdam Wenckebachweg 123
  Inspirerende werkplekken in bedrijfsverzamelgebouw op Amstel Business Park aan de Wenckebachweg 123 in Amsterdam Zuid- Oost voor ondernemers, die zelfstandige werkplekken zoeken, maar ook willen delen met gelijkgestemde ondernemers. meer weten?
  Amsterdam Wenckebachweg 123
 • Amsterdam-Kabelweg-37-1
  Kleinschalige kantoren en werkplekken te huur in nieuw werk concept, COEN maakt werken spannender en efficienter. meer weten?
  Amsterdam-Kabelweg-37-1
 • Amsterdam Cuserstraat 93
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling in een modern gebouw gelegen aan de Zuidas. meer weten?
  Amsterdam Cuserstraat 93
 • Amsterdam Daalwijkdreef 47
  Professionele werkruimtes op flexibele basis in een inspirerende omgeving in Smart Business Center. meer weten?
  Amsterdam Daalwijkdreef 47
 • Amsterdam Herengracht 282
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO. meer weten?
  Amsterdam Herengracht 282
 • Amsterdam Joop Geesinkweg 901-999
  Multifunctioneel Business Center in een imposant grijs stenen kantoorgebouw omgeven door bomen op het Amstel Business Park aan de Zuidas. meer weten?
  Amsterdam Joop Geesinkweg 901-999
 • Amsterdam Kingsfordweg 151
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling aan de westzijde van Amsterdam in een cr meer weten?
  Amsterdam Kingsfordweg 151
 • Amsterdam Orlyplein 85
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling aan de westzijde van Amsterdam, nabij ring A10 en prima gelegen nabij Schiphol. meer weten?
  Amsterdam Orlyplein 85
 • Amsterdam Singel 540
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling aan de Singel in Amsterdam. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt. meer weten?
  Amsterdam Singel 540
 • Amsterdam Strawinskylaan 3051
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling, in een modern gebouw met glazen muur in het centrum van Amsterdam. Gelegen naast het World Trade Centre. meer weten?
  Amsterdam Strawinskylaan 3051
 • Amsterdam Zuidplein 36
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een prachtig gebouw. meer weten?
  Amsterdam Zuidplein 36

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers