Kantoorruimte details

Voor meer aanbod in Nijmegen, klik hierPlaatsnaamNijmegen

StraatKorenpad 1

Postcode6534 AS

Omschrijving In kleinschalig business center is flexibele kantoorruimte te huur. Eigen kantoorruimte vanaf 2 personen, ook ruimten in deeltijd te huur. Alle kantoren zijn volledig gemeubileerd. Extra services optioneel zoals internet, telefonie, antwoordservice. Flexibele contracten, groeien en krimpen naar behoefte, korte opzegtermijn. Ook bedrijfshallen te huur in deelverhuur. Professionele keuken en vergaderzaal voor gezamenlijk gebruik huurders.


Prijs Al een eigen kantoor voor 1-2 personen vanaf EUR 340,- per maand, excl. BTW. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensenpakket.


Oppervlakte Vanaf ca. 20 m2

Servicekosten In de huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op zeer korte termijn

Inrichting Gemeubileerde kantoren. Kleine lounge in de centrale hal voor gezamenlijk gebruik. Pand is voorzien van beveiliging.

Parkeren Gratis parkeren rondom het gebouw


Bijzonderheden Het stadscentrum van Nijmegen bereik je met de auto in 10 minuten, net als de oprit naar de A73. De bus stopt bij het ziekenhuis.

Extra info

Alle bovenstaande gegevens zijn u verstrekt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaresse en opdrachtgever. Prijsniveau is ter indicatie en afhankelijk van meerdere factoren als looptijd contract en af te nemen vloeroppervlak.

Alternatieve kantoorruimte

 • Nijmegen Groesbeekseweg 246a
  Kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Groesbeekseweg 246a
 • Nijmegen Kerkenbos 10-33
  Op bedrijventerrein Lindenholt aan het Kerkenbos 10-33 t/m 10-51 ligt een combinatie van kantoorpanden. Van eenvoudige kantoorruimte per kamer of etage tot full service kantoorunits en een (ook voor buitenstaanders) restaurant. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-33
 • Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
  Op een mooie locatie, in het centrum van Nijmegen met het station op loopafstand, in een bedrijfsverzamelgebouw met 3 bouwlagen en een souterrain, zijn kantoorunits te huur vanaf ca. 18 m² . meer weten?
  Nijmegen Nieuwe Marktstraat 54
 • Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
  Kantoorruimte, zowel per kamer per etage te huur in kantoorgebouw aan de Nijmeegse Poort, station en winkelcentrumDukenburg op loopafstand. meer weten?
  Nijmegen-Wijchenseweg-112-120
 • Nijmegen Graafseweg 274
  Uniek kantoorgebouw in een voormalig klooster waar het licht door de gebrandschilderde glas in lood ramen valt. Met volop gratis parkeergelegen in lommerrijke omgeving rondom het gebouw. meer weten?
  Nijmegen Graafseweg 274
 • Nijmegen Jonkerbosplein 52
  Multifuntioneel business center met professionele uitstraling aan de rand van het centrum van Nijmegen meer weten?
  Nijmegen Jonkerbosplein 52
 • Nijmegen Kerkenbos 10-37
  Representatieve kantoorruimte in compleet business center te huur aan de rand van Nijmegen, nabij afrit 1a van de A73 aan de doorgaande weg naar het centrum. meer weten?
  Nijmegen Kerkenbos 10-37
 • Nijmegen Molenveldlaan 152
  Op zeer flexibele en kleinschalige kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in bijzonder gebouw, een voormalige kazerne, gebouwd in 1905. meer weten?
  Nijmegen Molenveldlaan 152
 • korenpad-1-02.jpg
 • korenpad-1-03.jpg
 • korenpad-1-01.jpg

Informatie aanvraag

Sending...