• kanaaldijkzuid-19-04.jpg
 • kanaaldijkzuid-19-03.jpg
 • kanaaldijkzuid-19-05.jpg
 • kanaaldijkzuid-19-02.jpg
 • kanaaldijkzuid-19-06.jpg
 • kanaaldijkzuid-19-07.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Eindhoven, klik hierPlaatsnaamEindhoven

StraatKanaaldijk Zuid 19

Postcode5611 VA

Omschrijving Als u actief bent in de zakelijke dienstverlening, handel of een ambachtelijke sector en als ondernemer flexibiliteit voor ogen heeft, is deze locatie ideaal voor u. Een flexibele of doorgroeiende B-to-B-onderneming vindt er de thuisbasis voor zakelijk succes in een prettige werkomgeving en uw bedrijf heeft een professionele uitstraling. Het betreft een kleinschalig complex met kleinere ruimten die los of in combinatie te huur zijn: kantoorruimte (vanaf 21m2) en bedrijfsruimte (vanaf 78m2). U kunt er in een professionele omgeving direct aan de slag. Uiteraard beschikt het bedrijvencentrum over een vergaderruimte.


Prijs Afhankelijk van uw wensen, vanaf ca. € 500,-, excl. btw heeft u een zelfstandig kantoor.


Oppervlakte Vanaf ca. 21 m2 voor kantoorunit en vanaf ca. 78 m2 voor een bedrijfsunit.

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting Alles om u heen is goed geregeld. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon laten doorschakelen naar een vaste receptie. Alle units zijn van buiten direct toegankelijk. U beschikt over algemene ruimten zoals keuken, toiletten, entree en een wachtruimte.

Parkeren Gratis op eigen terrein


Bijzonderheden Op loopafstand van de Eindhovense binnenstad en het centraal station.

Extra info

Alternatieve kantoorruimte

 • Eindhoven Luchthavenweg 55
  Op de representatieve en zeer herkenbare kantoorlocatie Eindhoven Airport, is kantoorgebouw Eindhoven Airport 1 gevestigd. Met een uniek uitzicht op de luchthaven, verdeeld over 4 bouwlagen. Er is in totaal ca. 1.172 m² te huur. Uw medehuurders op dit bedrijventerrein zijn vooral internationale bedrijven. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 55
 • Eindhoven Luchthavenweg 81
  In modern bedrijfsverzamelgebouw is, tegenover vliegveld Eindhoven, op flexibele en kleinschalige basis interessante kantoorruimte te huur. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 81
 • Eindhoven Torenallee 45
  Flexibele kantoorruimte huren op de bovenste verdieping in een voormalig fabriekspand op Strijp-S te Eindhoven, een prima kantoorconcept voor kleine ondernemers. Dezelfde kantoorruimtes met uitgebreidere mogelijkheden zijn te huur op de begane grond van Torenallee 20. meer weten?
  Eindhoven Torenallee 45
 • Eindhoven De Lismortel 31
  ‘Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Kleinschalige kantoorruimte en hoogwaardige laboratoriumruimte te huur in multifunctioneel business center in het hart van Eindhoven, nabij de Technische Universiteit. meer weten?
  Eindhoven De Lismortel 31
 • Eindhoven De Zaale 11
  Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Daarom is de business center met het thema Informatie Technologie gesitueerd in deze inspirerende omgeving. meer weten?
  Eindhoven De Zaale 11
 • Eindhoven High Tech Campus 10
  Op flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in dit business center, speciaal ontwikkeld als accelerator voor kleine en middelgrote bedrijven gericht op research en development. met de focus op Life Tech en New Energy. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 10
 • Eindhoven High Tech Campus 9
  Kantoorruimte/bedrijfsruimte/laboratoriumruimte huren in multifunctioneel business center. In dit bedrijfspand wordt vooral verhuurd aan technologische bedrijven die actief zijn in high tech R&D. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 9
 • Eindhoven Noord Brabantlaan 265
  Op flexibele basis kantoorruimte huren in multifunctioneel business center direct aan afrit 31 van de A2 meer weten?
  Eindhoven Noord Brabantlaan 265
 • Eindhoven Schootsestraat 14
  De inrichting van dit kantoorpand aan de Schootsestraat 14 in Eindhoven zal u verrassen. Zoekt u een zelfstandig kantoor of flexibele werkplekken, dan vindt u hier mooie kantoorunits en sfeervolle koffiecorners, vergader- en spreekkamers. meer weten?
  Eindhoven Schootsestraat 14

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers