• delismortel-31-12.jpg
 • delismortel-31-13.jpg
 • delismortel-31-10.jpg
 • delismortel-31-11.jpg
 • delismortel-31-14.jpg
 • delismortel-31-16.JPG
 • delismortel-31-08.jpg
 • delismortel-31-09.JPG
 • delismortel-31-06.jpg
 • delismortel-31-15.jpg
 • delismortel-31-07.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Eindhoven, klik hierPlaatsnaamEindhoven

StraatDe Lismortel 31

Postcode5612 AR

Omschrijving Dit zeer hoogwaardige technologische bedrijfsverzamelgebouw, met volledig ingerichte laboratoriumruimtes, biedt kleinschalige kantoor- en laboratoriumruimten aan bedrijven actief in met name de werktuigbouw, electra en fysica en (bio)chemie. Het gebouw is van alle moderne gemakken voorzien. Representatieve kantoorruimten en goed uitgeruste laboratoria in combinatie met hoogwaardige service. De formule is speciaal ontwikkeld voor technostarters met activiteiten gericht op technologisch innovatieve producten, processen of diensten en/of het vermarkten ervan. Het is gevestigd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), op loopafstand van de Eindhovense binnenstad en het Centraal Station. Alle faciliteiten en kennis op het gebied van scheikunde, natuurkunde, biomedische technologie en wiskunde zijn dus binnen handbereik. Uiteraard beschikt dit bedrijfsverzamelgebouw over een centrale receptie, vergader- en conferentiefaciliteiten met alle multimediale voorzieningen en een hoogwaardig breedbandig ICT Netwerk. Er zijn kantoor- en laboratoriumruimten van 25 tot 500 m² voor bedrijven met 1 tot 25 medewerkers met flexibele huurvoorwaarden. Gespecialiseerd bedrijfsadvies en met diverse vergader- en conferentiefaciliteiten. Opereren vanuit dit themagebouw betekent de meest aantrekkelijke startpositie om uw innovatie(s) te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.


Prijs Op aanvraag, afhankelijk van uw wensen


Oppervlakte Kantoorruimte van 23 m² tot 350 m² kantoorruimte. Laboratoriumruimte van 27 m² tot 250 m².

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Op korte termijn in overleg

Inrichting VOIP (Voice Over IP) netwerk, redundante glasvezel internetverbinding, serverruimte met individueel huurbare serverkasten (gekoeld en voorzien van noodstroom), draadloze internetverbinding is beschikbaar in algemene ruimten, flexibiliteit door eigen beheer van de infrastructuur. Ook is er een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van receptie en secretariaatsdiensten veelal in de huurprijs inbegrepen. Met centrale receptie met telefoonbeantwoording en diverse voorzieningen op loopafstand (centrum, kinderopvang, sportcentrum, etc).

Parkeren Betaald parkeren in eigen parkeergarage.


Bijzonderheden Gelegen op het terrein van de TU/e, op loopafstand van de Eindhovense binnenstad, het Centraal Station en goed bereikbaar vanaf de A2/A50 via de JF Kennedylaan.

Extra info En als u denkt dat deze mogelijkheid buiten uw bereik ligt als startende ondernemer, een volledig ingerichte labruimte van ca. 25 m² nvo kost ongeveer € 1.100,- per maand/excl. btw. Zonder inrichting betaalt u ca. € 750,- per maand, excl. btw. Dus absoluut de moeite waard om nader te informeren over de mogelijkheden op basis van uw specifieke wensen.

Alternatieve kantoorruimte

 • Eindhoven Luchthavenweg 55
  Op de representatieve en zeer herkenbare kantoorlocatie Eindhoven Airport, is kantoorgebouw Eindhoven Airport 1 gevestigd. Met een uniek uitzicht op de luchthaven, verdeeld over 4 bouwlagen. Er is in totaal ca. 1.172 m² te huur. Uw medehuurders op dit bedrijventerrein zijn vooral internationale bedrijven. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 55
 • Eindhoven Luchthavenweg 81
  In modern bedrijfsverzamelgebouw is, tegenover vliegveld Eindhoven, op flexibele en kleinschalige basis interessante kantoorruimte te huur. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 81
 • Eindhoven Torenallee 45
  Flexibele kantoorruimte huren op de bovenste verdieping in een voormalig fabriekspand op Strijp-S te Eindhoven, een prima kantoorconcept voor kleine ondernemers. Dezelfde kantoorruimtes met uitgebreidere mogelijkheden zijn te huur op de begane grond van Torenallee 20. meer weten?
  Eindhoven Torenallee 45
 • Eindhoven De Zaale 11
  Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Daarom is de business center met het thema Informatie Technologie gesitueerd in deze inspirerende omgeving. meer weten?
  Eindhoven De Zaale 11
 • Eindhoven High Tech Campus 10
  Op flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in dit business center, speciaal ontwikkeld als accelerator voor kleine en middelgrote bedrijven gericht op research en development. met de focus op Life Tech en New Energy. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 10
 • Eindhoven High Tech Campus 9
  Kantoorruimte/bedrijfsruimte/laboratoriumruimte huren in multifunctioneel business center. In dit bedrijfspand wordt vooral verhuurd aan technologische bedrijven die actief zijn in high tech R&D. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 9
 • Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in multifunctioneel business center, vooral geschikt voor startende ondernemingen met een klein budget meer weten?
  Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
 • Eindhoven Noord Brabantlaan 265
  Op flexibele basis kantoorruimte huren in multifunctioneel business center direct aan afrit 31 van de A2 meer weten?
  Eindhoven Noord Brabantlaan 265
 • Eindhoven Schootsestraat 14
  De inrichting van dit kantoorpand aan de Schootsestraat 14 in Eindhoven zal u verrassen. Zoekt u een zelfstandig kantoor of flexibele werkplekken, dan vindt u hier mooie kantoorunits en sfeervolle koffiecorners, vergader- en spreekkamers. meer weten?
  Eindhoven Schootsestraat 14

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers