• noordbrabantlaan265-07.JPG
 • noordbrabantlaan265-04.JPG
 • noordbrabantlaan265-09.JPG
 • noordbrabantlaan265-05.JPG
 • noordbrabantlaan265-02.jpg
 • noordbrabantlaan265-03.jpg
 • noordbrabantlaan265-01.jpg

Officetime Center details

Voor meer aanbod in Eindhoven, klik hierPlaatsnaamEindhoven

StraatNoord Brabantlaan 265

Postcode5652 LD

Omschrijving Flexibele kantoorruimte te huur in een representatief business center, gelegen op bedrijventerrein De Hurk. In het gebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd, die zich bezighouden met business to busines. Een ideale locatie voor ondernemers, die een volledige geoutileerde werkplek zoeken en waar alle randzaken, geregeld zijn. Door de ligging, aan de Randweg N2 en het openbaar vervoer voor de deur, weten bezoekers u makkelijk te vinden.


Prijs Vanaf € 575,- per unit/maand, excl. btw


Oppervlakte Kleinste kantoor ca. 32m2, grootste ca. 64 m2.

Servicekosten In huurprijs inbegrepen

Beschikbaarheid Per direct in overleg

Inrichting Voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden, bekabeling en verlichtingsarmaturen. Iedere etage heeft een kleine pantry. Op de begane grond is een grote vergaderruimte en per etage zijn er enkele spreekkamers. In het souterrain is een royale pantry.

Parkeren Gratis op groot parkeerterrein rondom het gebouw


Bijzonderheden Volledig gerenoveerde ruimtes in eigentijdse tinten.

Extra info

Alternatieve kantoorruimte

 • Eindhoven Luchthavenweg 55
  Op de representatieve en zeer herkenbare kantoorlocatie Eindhoven Airport, is kantoorgebouw Eindhoven Airport 1 gevestigd. Met een uniek uitzicht op de luchthaven, verdeeld over 4 bouwlagen. Er is in totaal ca. 1.172 m² te huur. Uw medehuurders op dit bedrijventerrein zijn vooral internationale bedrijven. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 55
 • Eindhoven Luchthavenweg 81
  In modern bedrijfsverzamelgebouw is, tegenover vliegveld Eindhoven, op flexibele en kleinschalige basis interessante kantoorruimte te huur. meer weten?
  Eindhoven Luchthavenweg 81
 • Eindhoven Torenallee 45
  Flexibele kantoorruimte huren op de bovenste verdieping in een voormalig fabriekspand op Strijp-S te Eindhoven, een prima kantoorconcept voor kleine ondernemers. Dezelfde kantoorruimtes met uitgebreidere mogelijkheden zijn te huur op de begane grond van Torenallee 20. meer weten?
  Eindhoven Torenallee 45
 • Eindhoven De Lismortel 31
  ‘Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Kleinschalige kantoorruimte en hoogwaardige laboratoriumruimte te huur in multifunctioneel business center in het hart van Eindhoven, nabij de Technische Universiteit. meer weten?
  Eindhoven De Lismortel 31
 • Eindhoven De Zaale 11
  Where innovation starts’ is het credo van de TU/e Campus. Daarom is de business center met het thema Informatie Technologie gesitueerd in deze inspirerende omgeving. meer weten?
  Eindhoven De Zaale 11
 • Eindhoven High Tech Campus 10
  Op flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in dit business center, speciaal ontwikkeld als accelerator voor kleine en middelgrote bedrijven gericht op research en development. met de focus op Life Tech en New Energy. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 10
 • Eindhoven High Tech Campus 9
  Kantoorruimte/bedrijfsruimte/laboratoriumruimte huren in multifunctioneel business center. In dit bedrijfspand wordt vooral verhuurd aan technologische bedrijven die actief zijn in high tech R&D. meer weten?
  Eindhoven High Tech Campus 9
 • Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in multifunctioneel business center, vooral geschikt voor startende ondernemingen met een klein budget meer weten?
  Eindhoven Kanaaldijk Zuid 19
 • Eindhoven Schootsestraat 14
  De inrichting van dit kantoorpand aan de Schootsestraat 14 in Eindhoven zal u verrassen. Zoekt u een zelfstandig kantoor of flexibele werkplekken, dan vindt u hier mooie kantoorunits en sfeervolle koffiecorners, vergader- en spreekkamers. meer weten?
  Eindhoven Schootsestraat 14

Informatie aanvraag

Sending...

De huidige centers