Over ons

De oorsprong van Officetime, opgericht in 2003, ligt in het flexibel aanbieden van diensten en kantoorfaciliteiten. De directeur/eigenaar van Officetime is Leo van Bemmel. Samen met een klein professioneel team bewerkt Officetime de kleinschalige, flexibele kantoormarkt op basis van bovenstaande formule. Leo heeft ruime ervaring in het flexibel verhuren van kantoorruimte en het organiseren van diensten rondom werkplekken.

Al lang voor de crisis in de kantorenmarkt begon Officetime met het aanbieden van de Officetime formule. In de markt gezet als een van de eerste echt flexibele kantooroplossingen, naast de flexibiliteit van de Business Centers. Destijds richtte Officetime zich op zittende huurders met een overschot aan ruimte binnen hun lopende huurcontract.  Vaak door onvoorziene ontwikkelingen in de bedrijfsvoering, zoals bijv. een reorganisatie of verhuizing ontstond leegstand binnen het huurcontract. Binnen de bestaande contracten ging Officetime, zeer pragmatisch en succesvol, op zoek naar onderhuurders die de leegstaande ruimte konden opvullen en zo cashflow genereerden voor de hoofdhuurder dan wel eigenaar. De Officetime formule is de afgelopen jaren alleen maar relevanter geworden. Zo zijn we steeds meer gaan werken voor eigenaren die ook onderkennen dat kleinschalige verhuur zeer rendabel kan zijn. Daarnaast worden we steeds meer gevraagd te adviseren bij het omvormen en geschikt maken van kantoorpanden aan de wensen van de markt. We zien een verschuiving naar diensten en uitstraling.Het gaat tegenwoordig om meer dan alleen de kantormeters alleen. Met ons team hebben we die ervaring en zo passen wij ons ook telkens aan aan de vraag uit de markt. Flexibiliteit is ons op het lijf geschreven. 

In Nederland staat op dit moment een steeds groeiend aantal vierkante meter kantoorruimte leeg. Die leegstand neemt nog steeds toe. Leegstand is daarmee een erkent probleem. Alternatieve ombouw en transformatie van kantoorgebouwen komt steeds meer op de agenda. Er komen steeds meer alternatieve flexibele aanbieders op de markt. Het huidige vastgoed vraagt om een ander aanpak dan in het verleden. Kortom ruimte voor innovatie en een nieuwe benadering van de vastgoedmarkt. Officetime is uw partner inflexibiliteit. Onze ruime ervaring en kennis staat u ter beschikking en we maken graag een afspraak om de aanpak van leegstand te bespreken.

 

Officetime staat voor flexibiliteit en gaat een stapje verder met de Officetime Formule. Officetime is in 2012 gestart met de Officetime Centers. Dit zijn locaties waar bedrijven kantoorruimte huren met een grote mate van flexibiliteit, tegen een scherpe prijs en zonder verplichte afname van extra diensten. Gewoon een nette kantoorruimte op de juiste plek tegen aantrekkelijke voorwaarden. De komende tijd worden er meer Officetime Centers uitgerold en krijgen de huidige Officetime Centers een rebranding. De Branding krijgt extra aandacht waardoor in de markt meer onderscheidende ruimtes ontstaan.

De laatste jaren zien wij veel nieuwe aanbieders van kantoorruimte opkomen. Officetime kan bouwen op jarenlange ervaring en effectiviteit en gaat een aantal stappen verder dan onze concurrentie. Voor eigenaren/hoofdhuurders verzorgen wij het volledige traject, zoals de lead, de bezichtiging ter plaatse, de onderhandelingen en het uiteindelijke contract. Bij de Officetime Centers neemt Officetime tevens het innen van de huursommen bij de individuele huurders voor haar rekening. Kortom we kunnen het hele traject voor onze rekening nemen en succesvol invullen.

Wij komen graag met u in contact om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Lees hier het persbericht over de overname van de de activiteiten van de daalse lente en het samengaan met Officetime. De daalse lente biedt werkplekken in Bloemendaal, Heemstede en Haarlem en is een sterke aanvulling op het diensten pakket van Officetime.