Voor u als Huurder

In een Officetime Center huurt u flexibel, tegen een scherpe prijs en zonder onnodige additionele diensten passende kantoorruimte. Kort door de bocht: u kunt beschikken over een eigen afgesloten ruimte in een bedrijfspand dat voorzien is van alle basiselementen. Een afsluitbare unit die u zelf kunt inrichten met gelijkgestemde ondernemers in een pand met een professionele uitstraling. Dus geen hoge huisvestingskosten, maar kantoorruimte op maat.

Officetime werkt met flexibele contracten waar een minimale termijn van drie maanden huren de standaard is. Er is een opzegtermijn van drie maanden, waardoor u altijd de regie over uw bedrijfsvoering houdt. U heeft dus de zekerheid van huren, maar de mogelijkheid om zelf daarin te sturen.

Groeien of krimpen in een Officetime Center is ook mogelijk. Bij uitbreiding of krimp van uw contract kunnen we meteen schakelen. U huurt per direct een extra ruimte en de voorwaarden als opzegtermijn en duur blijven gelijk aan die van uw eerste contract. Voor krimp geldt uiteraard hetzelfde. Officetime biedt zo optimale flexibiliteit als het om kantoorhuisvesting gaat.

← TERUG

Heeft Officetime alleen business centers? nee. Wij hebben ook nog een ander en breder aanbod, dat wellicht aan uw wensen kan voldoen. Op de pagina kantoorruimte vindt u een overzicht van al onze locaties alsmede die van onze opdrachtgevers. Zoals u zult zien werkt Officetime landelijk en is er voor elke zoeker een passend aanbod te vinden.

Mocht er nu geen geschikt aanbod voor uw zoekopdracht te vinden zijn, neem gerust contact op, wellicht kunnen wij u toch via onze relaties verder helpen. Ons brede netwerk in de Nederlandse kantorenmarkt maakt Officetime een ideale partner als het om kleinschalige kantorrruimte gaat.