Voor u als Eigenaar

Leegstand is een groot en erkent probleem in de huidige kantorenmarkt. Wellicht heeft u als eigenaar een locatie waar u, samen met uw makelaar, al van alles geprobeerd heeft om in de traditionele verhuurmarkt nieuwe partijen aan te trekken. Soms zullen bedrijven afgeschrikt worden door de ROZ-contracten met vaak een minimale termijn van vijf jaar en de mogelijkheid om pas vanaf een hele verdieping te kunnen huren. Soms is het uitstraling van het pand dat niet meer aan de nieuwe wensen van de huidige huurders voldoet.

Er zijn steeds meer bedrijven op zoek naar kleinschalige kantoorruimte. Bedrijven groeien, fuseren en zijn op zoek naar passende ruimte in omvang en tijd. Deze partijen weten Officetime steeds beter te vinden. Zo  melden zich regelmatig nieuwe bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte. Zowel starters als bestaande MKB-bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit en kleinschaligheid, maar ook naar een leuke plek met een goede uitstraling. Juist dit type bedrijven zijn erg interessant voor u als eigenaar. Het zijn de groeibriljantjes voor de toekomst.

In deze onzekere tijd wilt u ook wel een zekere vorm van flexibiliteit in omvang en periode aanbieden. u zit echter niet te wachten op de extra werkzaamheden die dat met zich meebrengt. Officetime neemt u dit uit handen. Een Officetime Center biedt dit voor eigenaren die hun pand met meerdere huurders wil vullen. Officetime treedt op als operator en neemt alle marketing en verhuuractiviteiten voor haar rekening. Voor u als eigenaar ontsluit u de flexibele markt zonder er extra werk voor terug te krijgen.

Een Officetime Center moet wel aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Deze treft u in de tabel hiernaast aan. Zodra u bij Officetime aangeeft dat u interesse heeft in de mogelijkheid om uw locatie als Officetime Center te exploiteren, gaan wij met een kritisch oog naar uw locatie kijken. Hoe ligt het pand, wat is de uitstraling, wat doet de concurrentie, klopt de gevraagde huur nog met de actuele marktsituatie en de status van het pand, etc. Aan de hand hiervan kunnen wij een plan opstellen met heldere gegevens en een prognose voor flexibele verhuur en van de mogelijke cashflow. Soms kan dat zijn een extra aanpassing aan het gebouw, maar daar kunnen wij u ook bij assisteren.

← TERUG

Basiselementen voor een Officetime Center:

  • Centrale entree met aanduiding voor huurders.
  • Afhandeling van binnenkomende post.
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes en toiletten.
  • Beheerder voor klein onderhoud (deze rol kan Officetime ook op zich nemen).
  • Afsluitbare units.
  • Databekabeling van het KPN aansluitpunt naar de verschillende units.
  • Ruime openstellingstijden, bij voorkeur 24/7 te betreden.

Indien uw locatie nog niet volledig geschikt is, kan Officetime u assisteren met de gewenste aanpassingen. We werken samen met gerenomeerde partijen die een mogelijke verbouwing/aanpassing kunnen realiseren. Officetime treedt op als regisseur in de realisatie en neemt voor u als eigenaar alle zorgen uit handen.