Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in eindhoven. Hieronder het aanbod van Officetime.Zoekt u professionele, moderne kantoorruimte in Eindhoven? Synderella Gare du Nord biedt serviced offices in een leuk, gerenoveerd, industrieel pand. De mooie folies aan de wand herinneren aan dit arbeidzame verleden van onder andere glasblazers. De moderne uitstraling in dit kantorenpand is uitnodigend en professioneel.

In dit kleinschalige kantoorgebouw voelt u zich meteen welkom. U kunt een gestoffeerde ruimte huren, eventueel met meubilair. Neem uw laptop mee, inpluggen, koffie zetten en klaar. In de pantry is een koelkast voor gezamenlijk gebruik. De algemene ruimte biedt mogelijkheden voor ontmoetingen met collega-ondernemers of informele besprekingen. De goede prijs-kwaliteitverhouding in dit prettige kantoorpand is ideaal voor kleine ondernemers en start-ups.

Beste aanbod

  • Eindhoven Ukkelstraat 2
    Synderella Gare du Nord biedt serviced offices in een leuk, gerenoveerd, industrieel pand. De mooie folies aan de wand herinneren aan dit arbeidzame verleden van onder andere glasblazers. De moderne uitstraling in dit kantorenpand is uitnodigend en professioneel. meer weten?